Gå til innholdet
Lukk

Be om gratis og uforpliktende møte

Vi hjelper deg med å planlegge ditt webprosjekt!
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
Lukk
Meld deg på nyhetsbrev fra InCreo! Vi sender deg gode tips og råd, eksklusive kurs og seminartilbud, og annen informasjon som hjelper deg med å lykkes på nett! Det kommer ut omtrent en gang i måneden, og inneholder alltid dagsaktuelle temaer.

Prosessen

Hos InCreo finner du mennesker med høy kompetanse og lang erfaring. I 17 år har vi jobbet med å utvikle solide webløsninger, og vi har alltid hatt store ambisjoner for våre kunder. Vi kan hjelpe dere med hele prosessen fra rådgivning og webdesign til teknologi, utvikling og webhosting.
Scroll ned
FORPROSJEKT
Hvem er målgruppen og hva er målet med nettsiden? Når rammebetingelsene er lagt og disse spørsmålene besvart, begynner vi å ane konturene av det som skal bli en webløsning.
1
Linje
prosess1
prosess2
2
Linje
PLANLEGGING
Vi definerer delmål, legger en fremdriftsplan og fordeler ansvarsområder. Ut ifra hvilke målsettinger du har med nettsiden, ser vi på hvordan vi kan lage en løsning som best jobber mot de målene
UTVIKLING
Vi lager skisser, og strukturen av nettsiden begynner å ta form. Design og utvikling kan begynne. Vil du ha en fleksibel side som tilpasser seg mobil og nettbrett, har vi utmerkede løsninger for det.
3
Linje
kvalitetssikring
4
Linje
KVALITETSSIKRING
Et viktig del av arbeidet skjer i kvalitetssikringen. Vi gjør grundig testing for å avdekke og rette opp eventuelle feil før siden lanseres
LANSERING
Løsningen er ferdig og klar til å vises frem!
5
Linje
prosess5
prosess6
6
Linje
EVALUERING
Noen måneder etter lansering har vi besøkstall og statistikk som forteller oss om det har gått som planlagt. Vi evaluerer og finner ut hva som eventuelt kan gjøre løsningen enda bedre.
pixel