Hopp til hovedinnhold

Kurs og arrangementer

Digitalisering og teknologi peker seg ut som de store driverne av fornyelse og innovasjon både i næringsliv og offentlige virksomheter. Som en del av vår digitale reise ønsker vi i Increo å dele av vår egen og våre samarbeidspartneres kunnskap med deg, enten du er en kunde, venn, bekjent eller bare interessert digitalisering. Nedenfor finner du en oversikt over aktuelle kurs og arrangementer. Velkommen skal du være!

Velkommen til #digitalukeslutt i Trondheim!

Fredag 10. mai
fra kl. 15.00 – 16.30

Foredragsholder:  Martin Sivertsen fra Breach VR

Som en del av vår digitale reise arrangerer vi #digitalukeslutt ca én gang i måneden. Dette er et uformelt arrangement hvor vi ønsker å samarbeide og dele kompetanse med kunder, venner, samarbeidspartnere, bransjefolk og andre interesserte.

Virtual Reality (VR) åpner opp for utallige nye muligheter innen underholdning, utdanning, helse, vitenskap, industri og produktivitet. Selv om vi fremdeles bare er i startgropa for immersive teknologier, florerer det allerede et virvar av produkter, løsninger, tilbydere og ikke minst forkortelser: VR, AR, MR, XR…hva betyr alt dette? Er det noe å satse på? Hva er mulighetene i dag? Hvordan vil ting utvikle seg i årene som kommer?

Breach driver forskning og utvikling innen virtual reality og tilhørende teknologier. Selskapet har både norske og internasjonale kunder og samarbeidspartnere, deriblant  Facebook-eide Oculus. Breach ble stiftet i Trondheim 2016, og har siden oppstarten vokst fra 3 til 10 ansatte.

Martin er utviklingssjef og en av gründerne i Breach, og har jobbet i snart 20 år i teknologi- og mediebransjen som bl.a. utvikler, journalist og produsent.

– Jeg mener at det mest spennende potensialet i VR handler om hvordan teknologien kan hjelpe oss med å forstå oss selv bedre, og gi oss ny innsikt i hvordan hjernen, persepsjon, bevissthet og virkelighet er skrudd sammen, sier Martin.

– Vi gleder oss til å komme og fortelle om hvordan vi ser på fremtiden, hvorfor vi synes dette feltet er så spennende, og fortelle mer om de mange mulighetene som ligger i den virtuelle virkeligheten, både på kort og lang sikt.

Ta med deg en kollega eller en venn og kom! Vi holder på i èn-halvannen time og det er selvfølgelig gratis. Det vil bli servert snacks og drikke.

Du finner oss i Innherredsveien 7A, 4. etasje

Du er frakoblet.