Hopp til hovedinnhold

Kurs og arrangementer

Digitalisering og teknologi peker seg ut som de store driverne av fornyelse og innovasjon både i næringsliv og offentlige virksomheter. Som en del av vår digitale reise ønsker vi i Increo å dele av vår egen og våre samarbeidspartneres kunnskap med deg, enten du er en kunde, venn, bekjent eller bare interessert digitalisering. Nedenfor finner du en oversikt over aktuelle kurs og arrangementer. Velkommen skal du være!

Velkommen til #digitalukeslutt i Trondheim!

Fredag 2. november
fra kl.15.00 – 16.30

Foredragsholder:  Richard Kristoffersen fra Hegnar Brand Studio
Tema: Content marketing

Som en del av vår digitale reise arrangerer vi #digitalukeslutt ca én gang i måneden. Dette er et uformelt arrangement hvor vi ønsker å samarbeide og dele kompetanse med kunder, venner, samarbeidspartnere, bransjefolk og andre interesserte.

Fredag 2. november kommer Richard Kristoffersen, som er leder i Hegnar Brand Studio, til #digitalukeslutt i Trondheim. Richard skal snakke om content marketing, og vise best practice-eksempler på hvordan de jobber med blant andre Finansavisen, Kapital og Hegnar.no. Med sitt arbeid for Grønt Punkt Norge, hvor de har brukt kontekst og tilpasning av innhold til leserne av Kapital, er Hegnar også aktuelle for å ha nådd finalen i beste case i mediekanal på Mediaforums høstkonferanse. Ikke bli overrasket dersom foredraget også leverer noen stikk mot mediebyråenes tilnærming til den raskt voksende annonseformen native advertising.

Ta med deg en kollega eller en venn og kom! Vi holder på i èn-halvannen time og det er selvfølgelig gratis. Det vil bli servert snacks og drikke.

Du finner oss i Innherredsveien 7, innngang A, 4. Etasje