Hopp til hovedinnhold

Kurs og arrangementer

Digitalisering og teknologi peker seg ut som de store driverne av fornyelse og innovasjon både i næringsliv og offentlige virksomheter. Som en del av vår digitale reise ønsker vi i Increo å dele av vår egen og våre samarbeidspartneres kunnskap med deg, enten du er en kunde, venn, bekjent eller bare interessert digitalisering. Nedenfor finner du en oversikt over aktuelle kurs og arrangementer. Velkommen skal du være!

Velkommen til #digitalukeslutt i Trondheim!

Fredag 18. januar
fra kl.15.00 – 16.30

Foredragsholder:  Erik Dyrkoren fra Blueye Robotics

Som en del av vår digitale reise arrangerer vi #digitalukeslutt ca én gang i måneden. Dette er et uformelt arrangement hvor vi ønsker å samarbeide og dele kompetanse med kunder, venner, samarbeidspartnere, bransjefolk og andre interesserte.

Fredag 18. januar kommer Erik Dyrkoren, som er gründer og administrerende direktør i Blueye Robotics, til #digitalukeslutt i Trondheim. Erik skal fortelle om historien bak Blueye og hvordan de satser fremover. Kom å hør på et interessant foredrag om et selskap med lidenskap for havet og deres ambisjoner og tanker for fremtiden. Blueye springer ut fra det maritime forskningsmiljøet ved NTNU. Deres produkt Pioneer undervannsdrone er bare starten på det å revolusjonere måten vi opplever havet. “Blueye vil gjøre havet tilgjengelig for alle, og synliggjøre det vakre, samt farene som truer, for å øke vår glede, forståelse og kunnskap for havet i fremtiden” – Blueye.

Ta med deg en kollega eller en venn og kom! Vi holder på i èn-halvannen time og det er selvfølgelig gratis. Det vil bli servert snacks og drikke.

Du finner oss i Innherredsveien 7, innngang A, 4. Etasje

Du er frakoblet.