Hopp til hovedinnhold

Kurs og arrangementer

Digitalisering og teknologi peker seg ut som de store driverne av fornyelse og innovasjon både i næringsliv og offentlige virksomheter. Som en del av vår digitale reise ønsker vi i Increo å dele av vår egen og våre samarbeidspartneres kunnskap med deg, enten du er en kunde, venn, bekjent eller bare interessert digitalisering. Nedenfor finner du en oversikt over aktuelle kurs og arrangementer. Velkommen skal du være!

Velkommen til #digitalukeslutt i Oslo!

Fredag 19. oktober
fra kl.15.00 – 16.30

Foredragsholder:  Tony Skarvatun og Britt Louise Larsen fra Vipps
Tema: Vipps så er det betalt!

Som en del av vår digitale reise arrangerer vi #digitalukeslutt ca én gang i måneden. Dette er et uformelt arrangement hvor vi ønsker å samarbeide og dele kompetanse med kunder, venner, samarbeidspartnere, bransjefolk og andre interesserte.

Fredag 19. oktober får vi besøk av Vipps, som med over 3 millioner brukere og 98% merkevarekjennskap er Norges raskest voksende merkevare. Så, hva skjer a, Vipps? På en knapp halvtime vil Britt Louise og Tony gi deg en liten smugtitt på hvordan Vipps jobber, hvilke produkter som er i markedet og hva fremtiden vil bringe. Alt dette på veien til å gjøre Smartbetaling til den nye normalen for alle.

#nullstress vi tar det på #vipps

Ta med deg en kollega eller en venn og kom! Vi holder på i èn-halvannen time og det er selvfølgelig gratis. Det vil bli servert snacks og drikke.

Du finner oss i Pilestredet 17, 0164 Oslo