Hopp til hovedinnhold

Kurs og arrangementer

Digitalisering og teknologi peker seg ut som de store driverne av fornyelse og innovasjon både i næringsliv og offentlige virksomheter. Som en del av vår digitale reise ønsker vi i Increo å dele av vår egen og våre samarbeidspartneres kunnskap med deg, enten du er en kunde, venn, bekjent eller bare interessert digitalisering. Nedenfor finner du en oversikt over aktuelle kurs og arrangementer. Velkommen skal du være!

Velkommen til #digitalukeslutt i Oslo!

Torsdag 28. mars
fra kl. 14.00 – 15.30

Foredragsholder: Peter Karlsson fra Delta Projects

Tema: Programmatisk annonsekjøp

Som en del av vår digitale reise arrangerer vi #digitalukeslutt ca én gang i måneden. Dette er et uformelt arrangement hvor vi ønsker å samarbeide og dele kompetanse med kunder, venner, samarbeidspartnere, bransjefolk og andre interesserte.

Om programmatisk annonsekjøp
Programmatisk annonsering er automatisert kjøp og salg av annonser på nett via en annonsebørs. På denne annonsebørsen legger ulike medier annonseplasser ut for salg, slik at du kan legge inn bud. Du kan legge inn dine egne kriterier for kjøpet, samt et bud på hva du ønsker å betale for en visning. Når alle dine kriterier oppfylles vil et kjøp gjennomføres automatisk, og annonsen blir vist på den aktuelle annonseplassen i sanntid. Du må benytte en egen programvare for å få tilgang til annonsebørsen, og en av de mest kjente leverandørene av slik programvare i Norge er Delta Projects.

Fordelene ved programmatisk annonsekjøp er mange. Blant annet krever det mindre arbeid når det gjelder gjennomføringen av annonsekjøp, det gir deg større kontroll over kjøpene dine, og du vil enklere kunne treffe riktig målgruppe, med riktig innhold til rett tid. I tillegg har du svært god frekvenskontroll, noe som betyr at du slipper å bekymre deg for at kundene dine blir lei av at annonsene dine dukker opp overalt hvor de ferdes på nettet. Alle disse punktene vil Peter se nærmere på i løpet av sin presentasjon.

Ta turen til #digitalukeslutt hvor vi går i dybden på hva programmatisk annonsering er, og hvordan det fungerer i praksis, både teknisk og fra kjøpers og selgers perspektiv. Du vil få innsikt i hvordan du kan legge opp din egen strategi for bruk av programmatisk annonsekjøp, samt hvilke muligheter du har til rådighet. Foredraget vil også ta for seg viktige emner som frekvenskontroll, utnyttelse av data og merkevaresikkerhet.

Ta med deg en kollega eller en venn og kom! Vi holder på i èn-halvannen time og det er selvfølgelig gratis. Det vil bli servert snacks og drikke.

Du finner oss i Pilestredet 17, 0164 Oslo

Du er frakoblet.