Hopp til hovedinnhold

Kurs og arrangementer

Digitalisering og teknologi peker seg ut som de store driverne av fornyelse og innovasjon både i næringsliv og offentlige virksomheter. Som en del av vår digitale reise ønsker vi i Increo å dele av vår egen og våre samarbeidspartneres kunnskap med deg, enten du er en kunde, venn, bekjent eller bare interessert digitalisering. Nedenfor finner du en oversikt over aktuelle kurs og arrangementer. Velkommen skal du være!

Velkommen til #digitalukeslutt i Oslo!

Fredag 25. mai
fra kl.15.00 – 16.30

Foredragsholder:  Christoffer Omberg og Marius Wang fra Oslo Business Forum
Tema: Digital strategi på 1-2-3

Som en del av vår digitale reise arrangerer vi #digitalukeslutt ca én gang i måneden. Dette er et uformelt arrangement hvor vi ønsker å samarbeide og dele kompetanse med kunder, venner, samarbeidspartnere, bransjefolk og andre interesserte.

Med oss den 25. mai har vi Christoffer Omberg og Marius Wang fra Oslo Business Forum. På under to år skapte de to BI-studentene Norges største teknologi- og ledelseskonferanse, uten noen som helst erfaring. På #digitalukeslutt vil de snakke om hvordan de har jobbet med digital markedsføring gjennom kanaler som e-postmarkedsføring, chatbots, podkast, webinar, blogg og video. I dag leder de Norges mest populære teknologipodkast, med over 60,000 nedlastinger i måneden. Bli med på en reise bak kulissene i Oslo Business Forum, og lær av deres suksess, samt feiltrinnene de har gjort på veien. 

Ta med deg en kollega eller en venn og kom! Vi holder på i èn-halvannen time og det er selvfølgelig gratis. Det vil bli servert snacks og drikke. De som ønsker det, fortsetter ettermiddagen på Gryn Oslo, hvor vi har booket bord.

Du finner oss i Pilestredet 17, 0164 Oslo