Hopp til hovedinnhold

Kurs og arrangementer

Digitalisering og teknologi peker seg ut som de store driverne av fornyelse og innovasjon både i næringsliv og offentlige virksomheter. Som en del av vår digitale reise ønsker vi i Increo å dele av vår egen og våre samarbeidspartneres kunnskap med deg, enten du er en kunde, venn, bekjent eller bare interessert digitalisering. Nedenfor finner du en oversikt over aktuelle kurs og arrangementer. Velkommen skal du være!

Velkommen til #digitalukeslutt i Oslo!

Fredag 31. august
fra kl.15.00 – 16.30

Foredragsholder:  Arnaud Fontaine og Mathias Haeger fra Increo
Tema: Hvordan bli synlig i Google?

Som en del av vår digitale reise arrangerer vi #digitalukeslutt ca én gang i måneden. Dette er et uformelt arrangement hvor vi ønsker å samarbeide og dele kompetanse med kunder, venner, samarbeidspartnere, bransjefolk og andre interesserte.

Fredag 31. august skal vår SEO-ansvarlig, Arnaud, snakke om hvordan du kan bli synlig i Google, sammen med Mathias Haeger. Søkemotorene er verdens klart største salgskanal, og optimaliseringen for disse er i konstant endring. Kom og lær hvordan du kan arbeide med organisk synlighet for å utnytte søkemotorene best mulig. Vi gir deg også et innblikk i hva framtiden byr på i søkemotorenes verden.

Ta med deg en kollega eller en venn og kom! Vi holder på i èn-halvannen time og det er selvfølgelig gratis. Det vil bli servert snacks og drikke.

Du finner oss i Pilestredet 17, 0164 Oslo