Hopp til hovedinnhold

Kurs og arrangementer

Digitalisering og teknologi peker seg ut som de store driverne av fornyelse og innovasjon både i næringsliv og offentlige virksomheter. Som en del av vår digitale reise ønsker vi i Increo å dele av vår egen og våre samarbeidspartneres kunnskap med deg, enten du er en kunde, venn, bekjent eller bare interessert digitalisering. Nedenfor finner du en oversikt over aktuelle kurs og arrangementer. Velkommen skal du være!

Kurs

Vi i Increo sitter på masse fagkunnskap vi gjerne deler med deg. Under finner du informasjon om våre kurs. Alle kurs tilpasses ditt kunnskapsnivå, og vi kan skreddersy innholdet etter ønske fra deg. Priser fra 1350,-, avhengig av innhold og tidsbruk. Ta kontakt for spørsmål eller bestilling av kurs.

Kontakt oss

 

Kurs i søkemotoroptimalisering (SEO)

Lær om søkemotoroptimalisering og hva som må til for å sikre synlighet og relevant trafikk inn til din nettside. Vi tilpasser kurset til ditt kunnskapsnivå.

Kurs i Google Ads

Lær om hvordan du setter opp annonser og arbeider med kampanjer i Google Ads av vår ansvarlig for betalte medier. Vi tilpasser kurset til ditt kunnskapsnivå.

Hvordan skrive på nett?

Lær hvordan du overbeviser, får fram budskapet ditt og gjør det synlig på nett, enten målet ditt er å selge, informere eller inspirere.

Kurs i Google Analytics

Lær hvordan du analyserer trafikken på nettsiden din og hvordan du best kan dra nytte av denne innsikten, ved bruk av analyseprogrammet Google Analytics. Vi tilpasser kurset til ditt kunnskapsnivå.

Kurs i Facebook-annonsering

Lær hvordan du arbeider med annonsering og setter opp kampanjer på Facebook. Vi snakker også om hvordan du følger opp og optimaliserer kampanjer underveis, for best mulig effekt.

Kontakt oss

 

Du er frakoblet.