Gå til innholdet
Lukk

Be om gratis og uforpliktende møte

Vi hjelper deg med å planlegge ditt webprosjekt!
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
Lukk
Meld deg på nyhetsbrev fra InCreo! Vi sender deg gode tips og råd, eksklusive kurs og seminartilbud, og annen informasjon som hjelper deg med å lykkes på nett! Det kommer ut omtrent en gang i måneden, og inneholder alltid dagsaktuelle temaer.
Morten Wikstrøm
Morten Wikstrøm
Daglig leder
morten@increo.no
Tlf: 97690017


Publiseringsløsningen Wondercode har blitt enda bedre

wondercode_v5
Versjon 5 av publiserings- og e-handelsløsningen Wondercode er nå lansert. 5.0 versjonen inneholder en rekke oppdateringer, som sammen er med på å skape en enda mer fleksibel og brukervennlig løsning.

Et resultat av mange års erfaring

I 17 år har vi i InCreo levert dynamiske webløsninger til våre kunder, og parallelt har vi utviklet publiserings- og e-handelsløsningen Wondercode CMS. Denne bruker vi i alle prosjektene vi utvikler. Enkelhet er stikkordet, og brukeren skal lett kunne endre og administrere alt innhold selv. Publiseringsløsningen har en grunnmodul (Core), og en rekke tilleggsmoduler som gjør at nettsiden kan tilpasses nøyaktig slik man ønsker.
    
Resultatet er en skreddersydd løsning som er enkel å vedlikeholde. Løsningen er bygget på standardisert teknologi (.Net fra Microsoft), og kan tilrettelegge for nye funksjoner senere også.

Noen høydepunkter i Wondercode 5

I Wondercode 5 er det 65 oppdateringer. Noen er store og omfattende, andre mindre og  enklere men med den ting til felles; å skape et bedre produkt for de som bruker løsningen.

Wondercode 5 er en mer dynamisk og fleksibel løsning, noe som betyr at den er raskere å installere og at det er kjappere å skreddersy nye funksjoner. Den er også kjappere front-end, gjennom «server-side bilder». Det vil si at vi tilbyr brukerne kun den versjonen av et bilde som det er hensiktsmessig å vise, i forhold til brukerens plattform og skjermflate.

Vi har forbedret live edit - løsningen som gir deg skikkelig WYSIWYG (What You See Is What You Get), også har vi i tillegg utviklet et enda bedre internsøk.

PageMeta er navnet på systemet som styrer alle objektene i løsningen – være seg websider, artikler, kategorier og produkter. PageMeta-systemet har vi relansert, med det resultatet at man har bedre kontroll og enklere distribusjon av for eksempel nye SEO-innstillinger.

Som en kuriositet kan vi nevne 404-systemet til Wondercode 5. Dette måler brutte nettadresser,  og lar deg fange opp og rute brukeren til riktig side. Veldig smart ved for eksempel en relansering av en nettside.

Vi har også jobbet mye med sikkerheten til løsningen. Ønsker du å vite mer om dette kan du ta kontakt.

Som tidligere versjoner, har du fortsatt mulighet til å:
• Opprette og redigere websider, se på historikk og gå tilbake til tidligere versjoner.
• Laste opp filmer som blir konvertert via YouTube, eller importere videoer rett fra YouTube.
• Bruke Live-søk for å finne frem til sider, mediefiler, innhold etc.
• Optimalisere for søkemotorene med metainformasjon, alt-tekster, tilpasning for sosiale medier m.m., og se forhåndsvisning av søkeresultatet.
• Se statistikk fra Google Analytics direkte i publiseringsløsningen.
• Administrere roller og brukerrettigheter.

For å nevne noe. Og trenger du ekstra funksjonalitet, bygger vi på med andre moduler og skreddersøm.

Nysgjerrig på å vite mer om Wondercode? Ta kontakt!

Du kan også lese mer om Wondercode her
Oppdatert