Gå til innholdet
Lukk

Be om gratis og uforpliktende møte

Vi hjelper deg med å planlegge ditt webprosjekt!
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
Lukk
Meld deg på nyhetsbrev fra InCreo! Vi sender deg gode tips og råd, eksklusive kurs og seminartilbud, og annen informasjon som hjelper deg med å lykkes på nett! Det kommer ut omtrent en gang i måneden, og inneholder alltid dagsaktuelle temaer.
Morten Wikstrøm
Morten Wikstrøm
Daglig leder
morten@increo.no
Tlf: 97690017


Nå blir betaling enklere for kundene og mer lønnsomt for nettstedene

mcash
Dette er målsettingen til den nye norske betalingsleverandøren mCASH, som vil lansere sine tjenester før sommeren. I InCreo er vi opptatt av å følge med utviklingen, og spesielt innen online betaling, da vi har en stor forkjærlighet for nettbutikker. Derfor har vi denne uken invitert mCASH til å gjesteblogge hos oss. God lesning!
Før sommeren vil det norske selskapet mCASH lansere en mobil betalingsløsning som gir både brukeren og betalingsmottaker helt nye muligheter. Alle som laster ned mCASH appen, kan med enkle grep bruke telefonen for å overføre penger til venner og familie, betale i butikker og betale på nett.

Færre avbrutte kjøp, økt omsetning
For netthandelsaktører kan mCASH løsningene vise seg å være spesielt verdifullt. Yngve Larsen, styreleder i E-handel Norge og Daglig leder i Mystore.no uttaler i en artikkel på idg.no at hele 34 prosent av alle som prøver å betale med kredittkort i nettbutikk får problemer og avbryter handelen. I følge Larsen skyldes dette Bank Id og Java problematikk. Når nettbutikken støtter mCASH, bruker kunden sin telefon for å betale. Dette eliminerer Bank Id og Java problematikk. I tillegg slipper kunden å taste inn kortnummer, utløpsdato og andre koder. Ved å lese av en kode fra nettsiden med mobiltelefonen blir betalingen gjennomført på sekunder. Kundene opplever raskere og enklere betaling på nett med mCASH, og nettbutikker sparer transaksjonskostnadene. 

mCASH gir brukerne mulighet til å koble opp alle sine pengekilder i App’en, og brukeren kan da velge å betale med sitt debet kort, også på nett. De fleste nettbutikker opplever økende andel trafikk fra mobile enheter. Om kunden bruker en telefon eller en ipad er ikke viktig, men så lenge enheten ikke støtter Bank id får kunden som regel ikke betalt. Dette problemet er løst med mCASH. Så lenge kunden har mCASH kan butikken starte betalingsprosessen og kunden bekrefter på sin mobiltelefon. Sikkerheten er ivaretatt gjennom robuste men enkle sikkerhetsmekanismer som styres av brukeren og som er godkjent av bank og kredittkortselskapene.

Hvordan implementere jeg mCASH?
Som alle andre betalingsløsninger må din nettbutikk implementere støtte for mCASH før du kan tilby dine kunder å betale med mobiltelefonen. Den tekniske implementeringen er ivaretatt gjennom et samarbeid mellom mCASH og InCreo. Alt du trenger å gjøre er å kontakte InCreo og inngå en brukerstedsavtale med mCASH. Din kundekontakt i InCreo vil være behjelpelig med dette.

Her finner du mer informasjon om løsningene fra mCASH
mCASH sin nettside
Artikkel på Dinepenger.no
Demo-video på Youtube
Artikkel på Computerworld

Kontakt mCASH:
815 10 150
help@mca.sh

Foto: mCASHOppdatert