Gå til innholdet
Lukk

Be om gratis og uforpliktende møte

Vi hjelper deg med å planlegge ditt webprosjekt!
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
Lukk
Meld deg på nyhetsbrev fra InCreo! Vi sender deg gode tips og råd, eksklusive kurs og seminartilbud, og annen informasjon som hjelper deg med å lykkes på nett! Det kommer ut omtrent en gang i måneden, og inneholder alltid dagsaktuelle temaer.
Toril Aspaas
Toril Aspaas
Digital rådgiver
Prosjektleder
toril@increo.no
Tlf: 92087158


InCreo kåret til en av Norges beste arbeidsplasser

greatplacetowork
InCreo er en av Norges beste arbeidsplasser. Det kunngjorde Great Place to Work Institute den 19. mars. Dette er resultat av et gjensidig samspill mellom kunder, medarbeidere og ledelse.
I begrunnelsen står det blant annet at InCreo ”har lykkes med å skape en arbeidsplass der medarbeiderne har tillit til ledelsen, er stolte over sin virksomhet og føler felleskap med sine kolleger”.

Riktige kunder skaper god arbeidsplass

Vi lever av flinke folk med kompetanse, men arbeidsplassen vår blir ikke bedre enn de rammene kundene gir oss. Et selskap som jakter på ambisiøse kunder må også tørre å si nei noen ganger – hvis ikke kan man ende opp med ”feil” kunder og dårlige prosjekter som vil påvirke arbeidsplassen negativt.

InCreo har derfor jobbet målrettet med å skaffe riktige kunder som er ambisiøse og gir spennende utfordringer. Dette er også krevende for medarbeiderne.
 
Det høres kanskje selvmotsigende ut, men det er krevende å jobbe på en av landets beste arbeidsplasser. Det er kun de flinkeste som kan trives i et slikt miljø. Vi har jobbet langsiktig og strategisk med rekruttering for å få mennesker med både riktige holdninger og ferdigheter. All ære til medarbeiderne for at de hele tiden pusher både seg selv og kundene.
 

Satset tidlig på HR

InCreo er i en fase med stor vekst og i slike perioder er det er utfordrende å holde fokus på arbeidsmiljø.  For å kunne tiltrekke seg de beste i bransjen over hele landet har vi jobbet målrettet med å bygge et arbeidsmiljø som tålte veksten. Derfor fikk Toril Aspaas i en svært tidlig fase ansvar for å håndtere HR i firmaet. Eierskapet til HR-arbeidet har vært viktig. 
 
Vi har brukt konsulenter til å gi oss råd, men vi har alltid vært tydelige på at selve jobben må gjøres av våre ledere i samarbeid med medarbeiderne. Derfor har vi også stått for alt utviklings- og rekrutteringsarbeid selv. For eksempel er samtlige medarbeidere rekruttert av meg eller Toril.
 
HR-arbeidet har vært preget av at folk er forskjellige – og verdien av forskjellighet. Ulikheter i personligheter og kompetanse blir dyrket, og teamene settes sammen slik at ferdighetene spiller på lag. Teamtenkningen har også ført til at den enkelte får større mulighet til å bli hørt og ta ansvar, og vi mener involvering er viktig.
 
Med folk spredt over hele landet er det viktig å møtes for å kunne gi innspill. Vi arrangerer både felles- og fagsamlinger i løpet året.
 

Tillit mellom ledelse og medarbeidere

Hvert år lager Great Place to Work lister over de beste arbeidsplassene i over 46 land, inkludert Norge. Listene baserer seg på undersøkelser blant medarbeiderne der det spørres om graden av tillit til ledelsen og kvaliteten på forholdet mellom dem selv og ledelsen på deres arbeidsplass. InCreo oppnådde plass nummer 5 i kategorien ”små virksomheter”. Undersøkelsen vektlegger faktorene troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og felleskap. På flere av faktorene scorer InCreo høyere enn landsgjennomsnittet til de fem beste virksomhetene uansett størrelse.

Skal fortsette å tiltrekke oss de beste

Dette forplikter. Vi skal bruke dette som en motivator til å skape en enda bedre arbeidsplass. Vi kjemper om de beste medarbeiderne i bransjen over hele landet og da må vi også ha et av landets mest attraktive miljøer å jobbe i.

Mer informasjon

- For mer informasjon om Great Place to Work Institute og kåringen av Norges beste arbeidsplasser, se www.greatplacetowork.no

- Vil du vite mer om hvordan InCreo jobber for å skape en av Norges beste arbeidsplasser, ta kontakt med Hallgrim Bjørvik, tlf 400 04 601, mail hallgrim@increo.no eller Toril Aspaas tlf 40004607 mail toril@increo.no

- ”No we can’t” – les om hvordan de riktige kundene har bidratt til å skape en av Norges beste arbeidsplasser: http://increo.no/aktuelt/post/no-we-cantOppdatert