Gå til innholdet
Lukk

Be om gratis og uforpliktende møte

Vi hjelper deg med å planlegge ditt webprosjekt!
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
Lukk
Meld deg på nyhetsbrev fra InCreo! Vi sender deg gode tips og råd, eksklusive kurs og seminartilbud, og annen informasjon som hjelper deg med å lykkes på nett! Det kommer ut omtrent en gang i måneden, og inneholder alltid dagsaktuelle temaer.
Morten Wikstrøm
Morten Wikstrøm
Daglig leder
morten@increo.no
Tlf: 97690017


Hva er ditt webforsett for 2015?

Nytt år betyr nye muligheter til å bli en vinner på web, og lite slår pågangsmotet og energien årsskiftet fører med seg. Det kan du utnytte til å sørge for at 2015 blir året der det faktisk skjer.
Januar er en glimrende anledning til å komme i gang med endringer og forbedringer – til å sette seg et webforsett for 2015. Er din bedrift som manges, er sjansen stor for at tilstedeværelsen på nett har litt å gå på, at websiden har mulighet til å bli en bedre utgave av seg selv.

Få slutt på den dårlig samvittighet
Har du dårlig samvittighet for noe som har blitt forsømt, utsatt eller nedprioritert? Eller kanskje du bare vet at potensialet er så mye større, at websiden kunne vært bedre, fungert mer optimalt og gitt større avkastning?  

Bestem deg for hva du vil forbedre
Du kjenner hvor skoen trykker og har sikkert noen tanker om hvor forbedringspotensialet ligger. Bruk det til å sette et webforsett for året som kommer. 

Kanskje ønsker du
•    å øke salget i nettbutikken?
•    flere konverteringer, som forespørsler eller innmeldinger?
•    å gi webdesignet en velfortjent makeover? 
•    en oppdatert teknisk løsning som er mer brukervennlig og fleksibel?
•    en webside som er tilpasset mobil og nettbrett?
•    en webside som er bedre optimalisert for søkemotorene?

Nå har du muligheten. Og det er med webforsetter som med nyttårsforsetter, de må gjøres riktig skal det bli noe av. 

Slik lykkes du med webforsettene i 2015:

Legg en plan
Et ønske uten en plan er kun en drøm. Klisjé, men sant. Når du nå vet hva du ønsker å forbedre, finn ut hvordan. Hvem må involveres? Hva trenger du for å komme i gang? Når skal det skje? 

Allier deg med noen
Undersøkelse viser at de som deler sine mål med andre, har langt større sjanse for å oppnå dem. Involver medarbeidere og andre relevante, og ikke minst fagfolk som kan utføre jobben, og du er godt i gang med å få ting til å skje. 

Kom i gang i dag!
Vil du unngå at 2015 blir et nytt år med utsettelser? Det er lett å lure seg selv ved å tenke at året er langt og at det vil bli bedre tid, større motivasjon eller at et mer passende tidspunkt vil dukke opp senere. Det skjer neppe, så kom i gang i dag. 

Kvitt deg med den dårlige samvittigheten og grip sjansen til å bli en vinner på web i 2015. Vi hjelper deg med å finne ut hva og hvordan, og med å utføre arbeidet.  Oppdatert