Gå til innholdet
Lukk

Be om gratis og uforpliktende møte

Vi hjelper deg med å planlegge ditt webprosjekt!
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
Lukk
Meld deg på nyhetsbrev fra InCreo! Vi sender deg gode tips og råd, eksklusive kurs og seminartilbud, og annen informasjon som hjelper deg med å lykkes på nett! Det kommer ut omtrent en gang i måneden, og inneholder alltid dagsaktuelle temaer.
Kjetil Grun
Kjetil Grun
Drift
kjetil@increo.no
Tlf: 90739196


Derfor bør du skaffe deg CloudFlare

cloudflare
Ønsker du at nettstedet ditt skal være raskere og sikrere, bør du ta en nærmere titt på CloudFlare.
Ytelses- og sikkerhetstjenesten CloudFlare er egnet for alle, fra små bedriftssider til store nettbutikker. Her får du en forklaring på hvordan tjenesten fungerer – og hvorfor du bør ha den.

Andres nettstedsdata gir deg økt sikkerhet

Så mye som 5 % av hele verdens internettrafikk går via CloudFlare. Det er et hav av informasjon. Når CloudFlare i tillegg strategisk analyserer alt for å gi deg økt sikkerhet, er det en gavepakke. Forenklet kan vi si at du får en dørvakt som kjenner lusa på gangen, og som sørger for at uønskede gjester (som DDoS og spam) ikke får innpass.

Lokale servere gjør nettstedet raskere

CloudFlare lagrer (cacher) det statiske innholdet på siden din (bilder, videoer etc. som sjelden oppdateres) og kopierer det til datasentre rundt omkring i verden. De besøkende får innholdet lastet ned fra nærmeste server. Slik er de sikret rask tilgang, uansett hvor de og den opprinnelige serveren befinner seg. Har du webtrafikk fra andre steder i verden, er dette verdt å notere seg.

I tillegg optimaliseres måten innholdet ditt vises på, noe som også øker farten.

Bonus: Bedre rangering i Google

En hyggelig effekt mange opplever av CloudFlare, er økt synlighet i søkemotorer som Google. Google belønner raske sider, og fordi nettsiden nå leverer innholdet raskere, rangeres den også bedre. At du får en https-adresse kontra din gamle http, gir også plusspoeng.

Hvordan får jeg CloudFlare?

Enkelt, vi hjelper deg. CloudFlare kommer i ulike utgaver for ulike behov, fra gratis- til enterprise-versjon. Vi hjelper deg med å kartlegge, implementere og kvalitetssikre at løsningen fungerer optimalt.

Kort fortalt, slik gjør vi det:

Gjennomgang av løsningen.
Vi kartlegger trafikken på nettstedet, hvilke data som skal gå inn og ut (webservices) og hvilke andre typer integrasjoner som eventuelt skal brukes (ftp).

Oppsett av domenet med https. Vi ordner det som må gjøres opp mot våre servere, og lager regler for hvilket innhold som skal lagres (caches) i datasentre rundt omkring i verden.

Kvalitetssikring. Vi går over løsningen og sjekker at alle aspekter fungerer som de skal, som innlogging, betalingsløsninger etc.

Vil du ha hjelp til å sette opp CloudFlare, eller lurer du på om det er noe for ditt nettsted? Ta kontakt for en uforpliktende prat!
Oppdatert