Gå til innholdet
Lukk

Be om gratis og uforpliktende møte

Vi hjelper deg med å planlegge ditt webprosjekt!
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
Lukk
Meld deg på nyhetsbrev fra InCreo! Vi sender deg gode tips og råd, eksklusive kurs og seminartilbud, og annen informasjon som hjelper deg med å lykkes på nett! Det kommer ut omtrent en gang i måneden, og inneholder alltid dagsaktuelle temaer.
Adam Storli
Adam Storli
Digital rådgiver
Prosjektleder
adam@increo.no
Tlf: 45 85 98 13


Blir det ledende webmiljøet i Trondheim

increoklapp

– InCreo og Klapp Media blir ett selskap. 

InCreo har kjøpt aksjene i Klapp Media, og fra nyttår blir de to trondheimsbaserte webmiljøene ett selskap: – Når vi nå slår oss sammen, blir vi det ledende webmiljøet i Trondheim, sier daglig leder i InCreo, Morten Wikstrøm.

– InCreo har drevet godt og stabilt i snart 20 år, men det siste året har vi sett oss om etter måter å videreutvikle selskapet på, forteller Morten Wikstrøm. 

– Da styreleder Håvard Bustnes i Klapp Media ringte 5. september og spurte om vi ville kjøpe aksjer i Klapp Media, så vi snart at det var nettopp Klapp som har den kompetansen vi trenger for å fornye oss og bli sterkere. 

1. januar 2017 skal de to selskapene være samlokalisert. Begge selskapers teknologier blir beholdt fordi de er komplementære og utfyller hverandre.

– Ingen medarbeidere skal sies opp når to av de eldste digitale miljøene i Trondheim sammen blir et bedre og sterkere selskap som kan tilby kundene mer kompetanse, flere tjenester, større kreativitet og et bedre produkt, sier styreleder i InCreo, Hallgrim Bjørvik. 

InCreo ble etablert i 1997 og leverer design, utvikling og drift av webløsninger. I tillegg til hovedkontoret i Trondheim har InCreo kontor i Oslo. 

Klapp Media ble etablert i 1998 og leverer nettsider, digitale tjenester og applikasjoner. 

morten_bilde
Ved spørsmål og ytterligere informasjon: 
Morten Wikstrøm, daglig leder i InCreo. 
Telefon: 976 90 017
E-post: morten@increo.no

(Foto: Marte Garmann)
Oppdatert