Gå til innholdet
Lukk

Be om gratis og uforpliktende møte

Vi hjelper deg med å planlegge ditt webprosjekt!
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
Lukk
Meld deg på nyhetsbrev fra InCreo! Vi sender deg gode tips og råd, eksklusive kurs og seminartilbud, og annen informasjon som hjelper deg med å lykkes på nett! Det kommer ut omtrent en gang i måneden, og inneholder alltid dagsaktuelle temaer.
Toril Aspaas
Toril Aspaas
Digital rådgiver
Prosjektleder
toril@increo.no
Tlf: 92087158


8 tips til deg som skal starte nettbutikk

8-tips-nettbutikk
Hva bør du tenke over før du går i gang?
1. Hold fokus
Det er fort gjort å bli så opptatt av lekkert design og finurlige, tekniske løsninger at man glemmer formålet, nemlig å selge produktet. Husk på at det alltid må være hovedfokus.

2. Skaff et godt domenenavn
Nettadressen til butikken din bør være lett å huske, ukomplisert å taste inn og relevant for produktet du skal selge. Når du har kommet opp med et godt navn, så husk å sikre deg domenet.

3. Gode produktbilder
Uansett hva du skal du selge er det viktig med gode bilder, og spesielt på nett der kunden ikke har produktet foran seg som i en vanlig butikk. Gode, profesjonelle bilder er derfor en avgjørende investering om du skal lykkes på nett.

4. Skap tillit
På nett er det ekstra viktig å skape en følelse av en trygg og pålitelig handel for kundene dine. Tydelig avsender og kontaktinformasjon, proffe bilder og design og lett tilgjengelig kjøpsbetingelser bidrar til å skape tillit.

5. Gjør det enkelt å handle
De beste nettbutikkene har få klikk fra kunden har bestemt seg for å handle til kjøpet er gjennomført. Gjør det så enkelt som mulig å handle og unngå lange og vanskelige skjema som må fylles inn.

6. Ha et budsjett
Hvor mye du har tenkt å bruke på nettbutikken er opp til deg, men det kan være lurt å ha gjort seg opp noen tanker om budsjett på forhånd slik at det tidlig kan legges en realistisk plan for prosjektet.

7. Ha grunnlaget i orden
For å spare tid og penger er det lurt å ha så mye som mulig på plass før du går i gang med selve nettbutikken. En grafisk profil, som er selve grunnlaget for designet, en god og stabil driftsløsning og et økonomi- og produktsystem er elementer som bør ligge i bunn før du begynner med nettbutikken.

8. Bruk fagfolk
En nettbutikk er mer enn en fancy nettside. Skal du lykkes på nett bør du bruke noen som vet hva som skal til. Vi i InCreo har 17 års erfaring og har vunnet en rekke priser for våre nettbutikkløsninger. Se gjerne noen av våre referanser.

Ønsker du å se nærmere på din websatsing sammen med oss?
Ta kontakt i dag for et uforpliktende møte.Oppdatert