Gå til innholdet
Lukk

Be om gratis og uforpliktende møte

Vi hjelper deg med å planlegge ditt webprosjekt!
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
Lukk
Meld deg på nyhetsbrev fra InCreo! Vi sender deg gode tips og råd, eksklusive kurs og seminartilbud, og annen informasjon som hjelper deg med å lykkes på nett! Det kommer ut omtrent en gang i måneden, og inneholder alltid dagsaktuelle temaer.
Kjetil Grun
Kjetil Grun
Drift
kjetil@increo.no
Tlf: 90739196

Drift

En webløsning krever en besøksadresse og en server hvor alt som skal publiseres skal ligge. I tillegg kommer hosting og ofte også e-posttjenester. Det enkleste for deg er å la oss ta hånd om alt som har med driften av nettstedet å gjøre.

Se våre priser på driftstjenester»
Ta kontakt for uforpliktende møte
Les mer

 Webhotell

Et webhotell gjør det mulig å publisere webløsningen din på Internett, og vi tilbyr ulike varianter hvor du kan leie lagringsområde på vår webserver. Ditt domene blir knyttet opp mot dette lagringsområdet, og slik blir nettsiden tilgjengelig på nettet.
disk
server

Dedikert server

Ønsker du økt kapasitet, bedre oppetid og forbedret responstid? Det får du med en dedikert server hos oss. På en slik server kjøres kun én webløsning, noe som gir enda høyere kvalitet på webhostingen.

 Domenenavn

Enten du ønsker adresse med .no, .com, .net, .org, .biz, eller .info, kan vi ordne med registreringen for deg.
touchpad
google

e-POST

Med Google Apps for Business får dere en e-posttjeneste som er vel utprøvd og kjent for å være både stabil og fleksibel. Hver bruker får en minstekvote på 25 GB, og e-posten kan konfigureres med de fleste e-postprogrammer og smarttelefoner.