Hopp til hovedinnhold

Nå har det skjedd! INCREO + Imbera har blitt ett. Les mer om sammenslåingen

Webutvikling og design for White Bikes

white bikes

White bikes ble introdusert i XXL i 2010, som et resultat av ønsker fra deres kunder og behov i markedet. Kundene ønsket seg modeller med høyere ytelse på mekaniske deler, og et skreddersydd modellutvalg. Hele White bikes-utvalget baserer seg derfor på kravene som stilles fra kundene og er eksklusivt tilgjengelig i XXL-butikker i hele Norge, Sverige og Finland.

Oppgaven

White Bikes hadde behov for en ny og moderne nettside som er med på å fremme merket og kvaliteten på syklene i større grad en dens gamle side. Målet med nettsiden er å fremheve White Bikes som et tilgjengelig kvalitetsmerke gjennom et moderne og brukervennlig design som setter produktene i fokus. Med et mørkt og stilrent design setter man gode produktbilder i fokus, samtidig som nettsiden har et helhetlig og unikt uttrykk som oppleves både eksklusivt, moderne og profesjonelt.

Forhandlerkart

Alle forhandlere er listet ut i et forhandlerkart – både i listevisning og i kart med markører for hver forhandler. Man skal enkelt finne nærmeste forhandler samt informasjon om forhandleren ved å klikke på en markør som gir deg nøkkelinformasjon til valgt forhandler. 

Produktutlisting

Det er lagt opp til filtrering på sykkeltypene som kategoriseres ut i fra bruksområder. Spesifikasjoner for hver sykkel har filtrering hvor man kan se generelle spesifikasjoner og en utfyllende spesifikasjonsliste – for de spesielt interesserte. For hver sykkel får man også opp referansebilde, spesifikasjoner og geometri for hver enkelt sykkel.

Bikes we can be proud of.