Hopp til hovedinnhold

Vi slår oss sammen med Imbera!

I dag kan vi endelig fortelle noe vi har klødd etter å gå ut med. Increo slår seg sammen med de knakende dyktige folka i digitalbyrået Imbera! For oss markerer det et skille: Nå skal vi spille i øverste divisjon.

Ja, vi har valgt å kalle det et opprykk. For Imbera er, som oss, et seniortungt byrå med lange tradisjoner. Med dem på laget er vi rigget for å utfordre toppsjiktet. 

«Vi har alltid levert høy kvalitet, men blir sjelden vurdert for de aller største prosjektene. Nå er det ikke mulig å ignorere oss lenger».

– Morten Wikstrøm, daglig leder

Flere og bedre

Det Oslo-baserte byrået Imbera tar med seg sine 8 medarbeidere inn i splitter nye lokaler – sammen med folka fra vår hovedstadsavdeling. Dette styrker oss både geografisk og faglig. Vi blir flere, bedre og enda mer motivert. 

I Increo gleder vi oss masse til å få med de digitale hodene fra Imbera. De tenker som oss og jobber som oss, og det har vært avgjørende for at vi valgte dem. Vi har de samme tilnærmingene til både prosess og løsninger. Legg til at de også har vært mange år i denne dansen, og du får en «match made in heaven».

«Sammenslåingen med Klapp Media i 2016 ble en kjempesuksess. Det er vi helt sikre på at denne blir også.»

– Morten Wikstrøm

Sikter høyt

Etter sammenslåingen blir vi 34 medarbeidere fordelt på to kontorer. Sammen skal vi jakte de største kontraktene – og levere de beste løsningene. Imbera-sjef Sebastian Krohn, som skal lede Oslo-kontoret, ser like lyst på fremtiden:

«Jeg ser frem til å få flere kollegaer, og til å lære av Increo-gjengen. De har lang fartstid sammen, akkurat som oss, og vi vet at de er superdyktige.»

– Sebastian Krohn, påtroppende leder for Increos Oslo-kontor

Og vi stopper ikke her. Increo skal fortsette å levere, fortsette å vokse – og fortsette å tiltrekke seg de flinkeste folka. Det er oppskriften på suksess i øverste divisjon.