Hopp til hovedinnhold
Nils Petter Nordskar går inn som styremedlem i Increo

Vi satser videre med Nils Petter Nordskar på laget

2017 har vært et innholdsrikt år for oss i Increo, og nå satser vi videre ved å få Nils Petter Nordskar med i styret. Hans brede kompetanse vil utvilsomt styrke vårt tverrfaglige miljø og gjøre oss enda bedre rustet for å skape positiv effekt for kundene våre.

Nordskar blir første eksterne styremedlem i Increo siden oppstarten av byrået i 1997. Han er en dreven tekstforfatter, journalist og rådgiver, med styreerfaring fra ulike typer startups og kommunikasjons-selskaper både i Norge og i utlandet.
Allerede i 1981 etablerte Nils Petter sitt eget byrå, Nordskar&Thorkildsen, som ble solgt til Leo Burnett og kåret til Norges beste reklamebyrå en rekke ganger. På 90-tallet var han daglig leder og en av gründerne av internettselskapet New Media Science, i dag børsnoterte Bouvet. Senere har han vært gründer i Virtual Garden, Innoventure, m.m. For tiden jobber han som entreprenør med appen SIHEIDU, som lanseres på nyåret.

Bidrar til ytterligere utvikling

Det nye styremedlemmet ser fram mot å bidra til selskapets ytterligere utvikling i tiden som kommer.

«Jeg har lagt merke til Increo over lang tid, og vet at de kan levere digitale løsninger fullt på høyde med de enda mer kjente selskapene i både Oslo og Trondheim. Det er en stund siden jeg sist satt i et styre for et teknologimiljø som dette, og det gleder meg at de nå satser enda sterkere på kombinasjonen av teknologi, digital markedsføring og historiefortelling. Nå har jeg også møtt flere av de ansatte i selskapet, som åpenbart er en veldig hyggelig gjeng. Jeg gleder meg!» sier Nordskar entusiastisk.

Også daglig leder av Increo, Morten Wikstrøm, gleder seg over å ha fått Nordskar med på laget. «Nils Petter er helt klart et positivt tilskudd for Increo. Få, om ingen, har jobbet så lenge som ham i denne bransjen, og han vil uten tvil tilføre selskapet erfaring og kompetanse som vil komme både oss og kundene våre til gode,» avslutter Wikstrøm.

Du er frakoblet.