Hopp til hovedinnhold

Koronavirus: Vi jobber som før, bare enda mer digitalt

Increo fortsetter driften digitalt

Det viktigste for oss er menneskeliv. Derfor skal vi – som de fleste andre – stå sammen ved å holde avstand. Samtidig føler vi på et ansvar for å holde samfunnet i gang, og å ligge tettest mulig opp til business as usual. Tross alt: Hvem står godt rustet til akkurat det, om ikke et digitalbyrå?

Increo la bak seg et strålende 2019, hvor vi hadde 26 prosent omsetningsvekst og oppnådde en omsetning på 25,9 millioner og 1,7 mill før skatt. Men vi kommer også til å merke situasjonen vi er i nå.

Som digitalbyrå er vi heldigvis privilegerte. Vi kan gjøre det vi elsker fra nesten hvor som helst. Vi kan fortsette å lage solide løsninger for kundene våre – samtidig som vi tar anbefalte forholdsregler. Derfor gjør vi med planlagte møter det vi er aller best på: forvandler dem til noe digitalt.

En løsningsorientert samarbeidspartner

Det er mange virksomheter som kommer til å få det vanskelig fremover. Kanskje også kunder av oss. Vi håper dere føler vi kan ha en åpen dialog dersom driften deres skulle påvirkes tungt. Vi ønsker å bidra best mulig til å gjøre situasjonen enklere for dere. Ta gjerne direkte kontakt med meg.

Samtidig håper vi at eksisterende og potensielle kunder tar kontakt for videreutvikling eller nye prosjekter. Vi står klare til å gjennomføre digitale møter – og har ledig kapasitet for nye spennende prosjekter.

Workshops vi vanligvis ville kjørt analogt, vil vi fortsatt gjennomføre – i digital form. Vi tilpasser disse så godt vi kan behovene i hvert prosjekt. Vi har også nettopp utlyst to ledige stillinger, og denne rekrutteringsprosessen fortsetter som før.

Vi har kontorer både i Trondheim og Oslo. Fra hjemmekontoret i Rissa har vår designer Per Morten jobbet i 12 år. Å jobbe via digitale løsninger er altså ikke noe nytt for oss, hverken for prosjektledere, designere eller utviklere. Vi er derfor sikre på at vi skal fortsette å levere bra tjenester til dem som vil ha – en kjip situasjon til tross.

Har du spørsmål rundt prosjektet ditt, eller utfordringer du ser fremover, ta gjerne kontakt med din prosjektleder eller direkte med meg på morten@increo.no.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for løpende oppdateringer. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev, hvor vi også deler informasjon fortløpende i forbindelse med situasjonen.