Hopp til hovedinnhold

Vi forsterker kompetansen med 2 nye stillinger!

De siste årene har vi hatt en god utvikling i antall større og mer komplekse prosjekter. Nå ønsker vi å forsterke teamet vårt med enda mer kompetanse og kapasitet! I dag er vi inne i vårt 23. driftsår og jobber med store og små prosjekter på tvers av hovedkontoret i Trondheim og avdelingen i Oslo. Vi søker nå en utvikler i Oslo og en prosjektleder i Trondheim som vil være med å løfte oss!

Vi søker senior fullstack/PHP-utvikler i Oslo

Du er faglig sterk og jobber for å bli best innenfor ditt fagområde. Du er trygg på deg selv og din egen kompetanse internt hos oss og overfor våre kunder. Gjennom din kunnskap bidrar du til kompetanseheving innenfor ditt fagfelt, men også hos andre fagområder vi jobber med. Som PHP-utvikler i Increo blir du en del av et team med 11 andre utviklere.

Les mer om utviklerstillingen her

Vi søker prosjektleder med erfaring i Trondheim

Du må ha erfaring innen prosjektledelse i sammenlignbare prosjekter, innen digitale løsninger. Det er et stort pluss om du har jobbet med smidig utviklingsmetodikk, design thinking eller andre prosjektmetoder. Du er en trygg og tillitsfull person som får gjennomført og gjennomslag for dine tanker/ideer. Som prosjektleder i Increo inngår du i et team med seks andre medarbeidere som jobber med prosjektledelse og digital rådgivning.

Les mer om prosjektlederstillingen her

I Increo tror vi på kompetanse og kvalitet fremfor volum og masseproduksjon. Nyttårsforsettet for 2020 er at vi gjennom komplekse og innovative løsninger skal bli så gode som vi aldri før har vært. Samtidig skal vi ha det gøy på jobb!

Har du noen spørsmål om de utlyste stillingene? Ta kontakt på 400 04 601. Vi ser frem til å høre fra deg!