Hopp til hovedinnhold
Anne Bundgård Fuglem
Skrevet av
Anne Bundgård FuglemDesign, rådgivning483 11 598

Ting som opptar oss om dagen

I Increo har vi et sterkt tverrfaglig miljø, med engasjerte mennesker som alle er spesialister innen hvert sitt felt. Vi elsker å holde oss oppdaterte, og ønsker å dele smått og stort som rører seg innen vår bransje og våre fagfelt. Ta en titt, så kanskje du plukker opp noe tips!

Økt synlighet med gode kategorisider

Bra sak om hvordan du kan utnytte kategorisidene på nettstedet ditt på best mulig måte, både når det gjelder innhold, design og struktur, for å øke den organiske trafikken. Det er alltid vanskelig å få produktsidene til å rangere høyt fordi konkurrerende sannsynligvis selger nøyaktig det samme produktet. Dette gjør oppbyggingen av kategorisidene desto viktigere!

https://zyppy.com/rank-category-pages/

Arnaud, SEO

Skeleton screens og lasting av innhold

Jeg følger med på utviklingen av, og tester innenfor, Skeleton Screens. Dette er neste generasjons “lasteskjerm”, som blant annet Facebook og Google allerede har tatt i bruk. Med Skeleton Screens får du se noe mens data lastes, og du “får noe for ventinga”. Det som er interessant er at det foreløpig ser ut til at folk flest føler ting laster tregere med Skeleton Screens enn uten, og følelsen av fart er som kjent viktig både for webløsninger og apps. https://www.viget.com/articles/a-bone-to-pick-with-skeleton-screens

Chris, utvikling

Podcast om flisespikkeri

Kom over en fin norsk podkast om brukeropplevelse her om dagen. Den handler om detaljene i brukeropplevelsen, og heter passende nok Flisespikkeriet. Tema de snakker om er blant annet betydningen av brødsmulestier, rulletrapper som går feil vei, grensesnittet til HBO Nordic og cookie blindness. Gleder meg til flere episoder!
www.flisespikkeriet.fm

Anne, design

Podcast om sikkerhet

Ble anbefalt podcasten Darknet Diaries av en kollega i går, og har allerede lyttet til ti episoder. Bra å høre på så man ikke tar for lett på sikkerheten.
https://darknetdiaries.com

Kjetil, drift

Nye WordPress Gutenberg

De kommende oppdateringene i WordPress ser veldig lovende ut, med et mye enklere grensesnitt, konseptet blocks og mulighet for større fleksibilitet for redaktørene. Vi gleder oss til det blir helt klart for bruk!  
https://wordpress.org/gutenberg/

Sigrid, prosjektleder

Animasjon som hjelper brukerne

Riktig bruk av animasjon kan hjelpe brukeren til å forstå hva som skal gjøres og hvordan. Men hvor går grensen for hva som er hjelpsomt og hva som bare blir støy? Nyttig artikkel om UX vs animasjoner i grensesnitt: https://medium.com/ux-in-motion/creating-usability-with-motion-the-ux-in-motion-manifesto-a87a4584ddc

Mette, prosjektleder

The 12 principles of Ux in Motion

Har du en idé eller prosjekt du ønsker å realisere? Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Du er frakoblet.