Hopp til hovedinnhold

Sommerspalten med Isabelle Ringnes

Isabelle Ringnes

Denne sommeren tar vi en kort prat med et utvalg bransjepersoner for å høre mer om hva som rører seg i teknologiens verden. Spalten vil komme som et fast innslag hver uke fremover og gir deg innsikt i trender, nye mulighetsrom og ikke minst uunnværlige tips og triks for en vellykket sommerferie! 

Først ut er gründer og forfatter Isabelle Ringnes blant annet kjent fra TENK, Equality Check, podkasten Future Forecast og boken Hvem spanderer?

Hva var det mest spennende som skjedde på jobb denne våren? 

Vi gikk fra 3 til 6 ansatte, og det var fantastisk gøy å se bedriften vokse seg dobbelt så stor og å få dyktige tilskudd inn. Samtidig lanserte vi også Equality Check for alle, og det har generelt vært utrolig spennende å følge engasjementet. Samtidig har det vært utfordrende å lansere rett før korona; da var forståelig nok samfunnet ikke så opptatt av så mye annet enn nettopp viruset. Det har likevel vært en sunn og lærerik prøvelse, og selvom jeg nok ikke unner så mange andre gründere å gjøre det samme, så føler jeg at vi er rustet for det meste nå.

Hvordan tilpasset du deg den nye hverdagen etter 12. mars?

Det var et stort sjokk å se at verden gikk gjennom så store endringer på så kort tid – nesten samtidig. Det første jeg merket personlig var at alle foredrag det neste året ble avlyst. Det var greit nok, ettersom det ville gi meg bedre tid til å fokusere på bedriften. Deretter var det veldig viktig å kommunisere ut til ansatte hva situasjon innebar for oss som bedrift, og hvordan vi skulle tilpasse oss situasjonen.

Vi innførte selvsagt hjemmekontor, og som en bedrift som tilbyr et digitalt produkt gikk det relativt smertefritt. Vi var opptatt av å skape trygghet, informere om smittevernstiltak og ikke minst motivere ansatte til å holde motet oppe. Deretter handlet det om å se muligheter, og identifisere de områdene hvor vi kunne innovere, og bidra på; gitt situasjonen vi alle befant oss i. Vi lanserte tidlig en undersøkelse som kartla hvordan koronasituasjonen påvirket likestilling på arbeidsplassen og hjemme, noe vi kort tid etter presenterte resultatene av sammen med likestillingsminister Abid Raja på Instagram og i E24.

Hvem er du på hjemmekontoret?

Jeg jobber aller best på hjemmekontor. Ingen forstyrrelser, effektive møter og fullt fokus. Jeg er veldig glad i å sove og står derfor opp 5 minutter før første møte, og etter det sitter jeg i samme stilling med lynfokus over mac’en til dagen er omme. Ofte 10-11 timer i strekk, og når samboeren min kommer hjem i 19-tiden blir han forskrekket over at jeg fremdeles sitter i pysj i nøyaktig samme stilling han forlot meg. Det hender jeg blir dratt ut av transen når magen rumler fordi jeg har glemt å spise. Når det er mye å gjøre, som det var under korona, kan jeg bli stresset. Det eneste som hjelper mot stress for min del er å få ting gjort, og da går det i ett. 

Hva skal du i sommer?

I sommer kjører jeg den mye omtalte Norgesferien som først går til Vestlandet og deretter Sørlandet. Jeg gleder meg til å oppleve og nyte alt det fantastiske landet vårt har å by på med flott natur og herlige lokale kulturtilbud.

Hva gleder du deg til å komme i gang med etter ferien?

Vi har mange kampanjer som er klare for å trykke play til høsten, og jeg gleder meg veldig til å se de live. Samtidig gleder jeg meg til å forhåpentligvis ta del i et stadig oppblomstrende samfunn og at tingene jeg har savnet kommer mer og mer tilbake til normalen.

Hvilke trender tror du vi vil se mer av i tiden som kommer?

Det er mange trender, men om jeg skal se på det mest nærliggende med utgangspunkt i situasjonen vi er i, så tror jeg nok vi kommer til å se en mye raskere vekst i form av digitalisering i samfunnet. Det som ville tatt 5 år å implementere, har tatt 5 uker. Det er et tydelig bevis på at vi kan hvis vi vil. Vi kommer til å se flere digitale møter, flere digitale verktøy, flere oppstartsselskaper og ikke minst håper jeg vi får større aksept og forståelse for at hjemmekontor kan være en veldig effektiv greie for mange.

Har covid-19 forandret noe fundamentalt ved din arbeidshverdag?

Til tross for at vi i utgangspunktet jobbet veldig digitalt, så kommer nok også vi til å bli enda mer digitale. Etter covid-19 kjører vi nå faste daily-standups på Google Hangouts, mer hjemmekontor og har flere eksterne møter digitalt. Jeg har normalt veldig mange møter med ulike bedrifter og samarbeidspartnere daglig, og ser at effektiviteten min skyter i taket når man kan gjennomføre dem digitalt ettersom jeg slipper reiseveien. Det som hadde tatt 2 timer tar plutselig 30 minutter. Ikke fordi det ikke er hyggelig å møtes, men dessverre oppleves mange møter som tidstyver ettersom det ikke alltid er de helt store beslutningene som skal taes – og akkurat det tror jeg ikke at jeg er alene om å føle. 

Hvem inspirerer deg og er det noen du spesifikt følger for å tilegne deg ny kompetanse og innsikt?

Ettersom jeg selv er gründer inspireres jeg ofte av andre gründere. Jeg vet hvor tøft det er og hvor mye som skal til for å lykkes, og ikke minst hvor mye kjedelig arbeid som må gjøres for å komme i mål. Det er flere norske gründere jeg beundrer. Marie Nilsen, gründer for Penda i Addis Abeba i Etiopia er et godt eksempel. Jeg var nede og hjalp henne i tre uker i 2018 og fikk lære hvordan hun jobber. Det var utrolig imponerende å se hvordan hun i et nytt land, med et nytt språk og i en ny kultur har klart å bygge opp noe så stort og viktig for samfunnet (papirresirkulering).

Jeg følger flere kilder for å tilegne meg ny kunnskap. Azeem Azhaar, min tidligere sjef i Schibsted i London har et utrolig bra nyhetsbrev som heter Exponential View som ukentlig sender ut egne analyser og oppdateringer om alt som rører seg innenfor samfunn og teknologi. I tillegg er podkasten til Sam Harris, Making Sense – bra. Han intervjuer eksperter i timesvis om alt fra teknologi, samfunn, politikk og religion med et vanvittig kunnskapsnivå.

Hvor ligger de største mulighetene på internett fremover?

Det er ingen tvil om at vi kommer til å se mer skybasert samarbeid i tiden som kommer, selv om jeg føler at dette er litt “old news”. I tillegg vil bedre og mer avanserte former for AR, VR og videokommunikasjon komme på markedet, særlig i lys av situasjonen vi nå befinner oss i. Kunstig intelligens er blitt så utbredt at vi ikke nødvendigvis snakker om det som et generelt felt lenger, men det integreres sakte men sikkert i alt. Og forresten så tror jeg faktisk vi vil se selvkjørende biler og busser flere steder relativt raskt. Selv kjører jeg en selvkjørende Model 3 Tesla, og det er selvkjørende busser på Ormøya der jeg bor.

Hva er ditt viktigste råd til bedriftseiere og ledere i tiden fremover?

Ta vare på dine ansatte! Det var mange skrekkeksempler under korona som viste hvordan enkelte aktører ikke tok vare på sine ansatte, og det tror jeg straffer dem på sikt. Humankapital blir din viktigste ressurs i fremtiden, og en god arbeidskultur gjør at du tiltrekker deg de beste talentene. En bedrift er aldri bedre enn de ansatte som jobber for deg. Sørg for at alle føler at de har like muligheter til å utvikle potensialet sitt og skap trygghet for at alle kan være seg selv. Slik bringer du ut det beste i alle. Og ikke minst – sørg for at du har en arbeidsstokk med mangfold slik at du er rustet til å skape de beste løsningene for fremtiden.

Hva er din beste hack for en vellykket sommerferie?

Gjør det som gjør deg glad og ikke bruk et sekund på å tenke på det som kunne vært. Vær takknemlig for at vi får ha fri og ikke er i lockdown, selv når regnet står på som verst i kalde sommer-Norge. Vær takknemlig for alt det lille som er fint i livet. Personlig vil jeg anbefale å begrense bruk av sosiale medier, bruke masse tid med familie og venner, spise sjømat, spille spill ut i de sene nattetimer og sove helt til lunsj.