Sommerhilsen fra Increo

Så er vi omtrent halvløpt i 2023 og de fleste av oss tar i disse dager en timeout og kobler batteriene på laderen. For oss i Increo har dette vært et begivenhetsrikt år, med flere store og mange små begivenheter å se tilbake på.

Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning

Fornyet stack

Et av de virkelig store skiftene er fornyingen av stacken vår, med ny teknologi i løsningene vi utvikler. Sanity, Umbraco, Webflow, headless og AI er begreper som har blitt en del av dagligtalen på kontoret og med kundene våre. Dette har gitt en enorm respons i markedet, med mange spennende løsninger som vi gleder oss til å fortelle mer om.

Anerkjente verktøy for innovasjon

I Trondheim ble kontoret endelig ferdigstilt, og vi har nå (sammen med Oslo-kontoret) noen virkelig fine fasiliteter for å drive med designdrevet tjenesteinnovasjon i. Dette, sammen med en finslipt prosess, bestående av anerkjente verktøy som Design Sprint, Brand Sprint, smidig metodikk, innsikt, brukertesting og Growth Hacking, gir dette oss forutsetning for å skape nye verdiskapende tjenester for både kunder og brukere.    

Når det er usikre tider med store bølgetopper og bunner, er det bare å lære seg å surfe!
Morten M. Wikstrøm

Trygg i usikre tider

I sum gjør dette oss trygge på framtiden. Vi er på riktig kurs, selv når bakteppet er en verden med mye svingninger og usikkerhet, og markedet er mer krevende enn før. Og selv om vi har store ambisjoner om fortsatt vekst, skal ikke dette gå på bekostning av trygghet og stabilitet, noe vi mener er en forutsetning for et godt arbeids- og innovasjonsmiljø. 

Ja og husk; når det er usikre tider med store bølgetopper og bunner, er det bare å lære seg å surfe!

God sommer fra Increo!

PS. På jobbjakt? Sjekk våre ledige stillinger

PPS. På jakt etter lesestoff for sommeren? Sjekk ut disse to bøkene:

Bokomslaget til Stolen Focus av Johan Hari
Bokomslaget til The Power of Moments av Chip Heat og Dan Heath

Hva kan vi hjelpe deg med?

Profilbilde av Sebastian Krohn
SEBASTIAN KROHN
Byråleder Oslo, Rådgivning
Du kan også fylle ut skjemaet under så vil vi svare deg på telefon eller e-post.

Se også:

No items found.