Hopp til hovedinnhold

Seminar: Unngå å tape penger – jobb effektivt med SEO

Hvorfor skal man jobbe med SEO? Hvor viktig er det egentlig for din bedrift? Vi gir deg en grunnleggende innføring i hva SEO handler om, hvordan det påvirker din bedrift og hvilke tiltak du kan jobbe med på egen hånd.

Med en god SEO-strategi og fremgangsplan vil du kunne øke den lønnsomme trafikken inn til nettsiden din. Har du råd til å la være?

Meld deg på Lena fra Increo sitt innlegg på Trondheim Playground 05. september klokken 14:00-15:30. Arrangementet er gratis og holdes i Increo sine lokaler (Innherredsveien 7A på Solsiden).

Lena Marie Robertsen har etter utdanningen reklame- og merkekommunikasjon ved Norges Kreative Høyskole opparbeidet seg bred SEO-erfaring. Hun begynte å jobbe med SEO i et internasjonalt oppstartsfirma av Rocket Internet i Tyskland. Etter 2,5 år i München flyttet hun tilbake til Norge og jobbet som SEO ansvarlig i Apollo Reiser. I 2018 gikk ferden videre til digitalbyrået Increo – et sted hun virkelig får brukt og utviklet sine ferdigheter som SEO ansvarlig og rådgiver innenfor utallige bransjer.