Hopp til hovedinnhold

Nå har det skjedd! INCREO + Imbera har blitt ett. Les mer om sammenslåingen

Samfunnsøkonomene

samfunnsøkonomene

Samfunnsøkonomene er norges eneste fagforening eksklusiv for samfunnsøkonomer. Samfunnsøkonomene har rundt 2700 medlemmer og er tilknyttet Akademikerne.

Samfunnsøkonomene er både en profesjons- og fagforening. Dette innebærer at Samfunnsøkonomene arbeider for deg i arbeidslivet og for fagets anseelse og innflytelse.

Målet med de nye nettsidene var å skape interesse for både potensielle nye og eksisterende medlemmer til å ta kontakt. Visuelt har vi jobbet for å lage en løsning som reflekterer samfunnsøkonomenes rolle i arbeidslivet, samtidig som at nettsiden skal gi et ordentlig og ryddig uttrykk. Vi jobbet frem farger, benyttet illustrasjoner og ikoner og satte typografi. På nettsiden jobbet vi med både design, og teknisk utvikling. Løsningen ble en mer helhetlig identitet.

Kalkulator

Et av hovedgrepene vi gjorde for å verve nye medlemmer var å lage en lønnskalkulator. Medlemmer som logger seg inn på «min side» får tilgang til kalkulatoren hvor de kjapt kan regne ut  årslønn basert på sektor, eksamensår, utdanning og stillingsområde. Lønnskalkulatoren er basert på svar fra Samfunnsøkonomenes årlige lønnsundersøkelser.

Integrasjon Compendia

Integrasjon av medlemssystemet Compendia som gjør det enklere å kommunisere med medlemmene. For Samfunnsøkonomenes medlemmer utviklet vi en «Min side» funksjon hvor de kan legge inn dokumenter og annen informasjon som er relevant for et medlem etter at de har logget seg inn med sin Compendia bruker.

  • Bruker logger inn på en passordbeskyttet side i WordPress. Eksisterende bruker verifiseres i Compendia.
  • Registere nye bruker på nettsiden. Informasjonen synces og lagres i Compendia.
  • Medlemmer som er logget inn har tilgang å endre lagre medlems informasjon.