Hopp til hovedinnhold

Morsomme læringsverktøy for barna!

Utvikling av app for barn

Det er kanskje flere der ute enn oss som må være litt ekstra kreative i hverdagen nå for tiden? Å kombinere hjemmekontor med stengt barnehage kan være en utfordring både for store og små. Morsomme spill og aktiviteter for barna, gir også litt tid til de voksne til å konsentrere seg om de viktigste arbeidsoppgavene. Derfor ønsker vi å dele to morsomme læringsverktøy for de minste som vi tidligere har utviklet.

Aktivitet og læring med hele Norges brannbamse!

Brannbamsen Bjørnis har blitt brannvesenets viktigste verktøy i møte med barna, og har skapt en unik kommunikasjon med små barn i både virkelige hendelser og i brannvernopplæring.

brannbamsen.no finner man både viktig informasjon om brannsikkerhet ved å gjennomføre brannøvelser hjemme og 110-spillet, samt morsomme aktiviteter for den kreative hjernen. Barna kan lære brannbamsedansen, fargelegge Bjørnis i mange forskjellige situasjoner eller bruke perleoppskriftene til å perle Bjørnis.

Les mer om nettsiden vi utviklet for Brannbamsen Bjørnis her.

Lek med bokstaver i en interaktiv pekebok

I appen KlappABC blir barna bedre kjent med bokstaver og ord gjennom fargerike illustrasjoner, spennende figurer og gøyale lydeffekter. Den er enkel i bruk, har norske stemmer og ved å kombinere bokstav med illustrasjon av et dyr eller en gjenstand blir det også lett å lære.

Her kan barna sveipe mellom bokstaver, klikke på figurene som dukker opp og høre hvordan en bokstav eller et ord uttales. Målet er at barna skal ha det gøy mens de utforsker alfabetet!

last-ned-fra-app-store

Nye ideer til gode digitaliseringer?

I de små pusterommene vi får mellom prosjekter, elsker vi å drodle nye digitale løsninger, og det var sånn idéen om KlappABC dukket opp. Har du noen morsomme eller praktiske digitaliseringsidéer du ønsker å realisere i din bedrift, vil vi mer enn gjerne høre om dine tanker! Kontakt meg på mette@increo.no for en digital kaffeprat.