Hopp til hovedinnhold

Lær om hvilke muligheter Virtual Reality (VR) åpner opp for

Virtual Reality (VR) åpner opp for utallige nye muligheter innen underholdning, utdanning, helse, vitenskap, industri og produktivitet. Selv om vi fremdeles bare er i startgropa for immersive teknologier, florerer det allerede et virvar av produkter, løsninger, tilbydere og ikke minst forkortelser: VR, AR, MR, XR…hva betyr alt dette? Er det noe å satse på? Hva er mulighetene i dag? Hvordan vil ting utvikle seg i årene som kommer?

Martin Sivertsen fra Breach kommer og forteller det du vil vite om VR i neste #digitalukeslutt 10. mai kl. 15.00 – skaff deg billett her.

Breach driver forskning og utvikling innen virtual reality og tilhørende teknologier. Selskapet har både norske og internasjonale kunder og samarbeidspartnere, deriblant  Facebook-eide Oculus. Breach ble stiftet i Trondheim 2016, og har siden oppstarten vokst fra 3 til 10 ansatte.

Martin er utviklingssjef og en av gründerne i Breach, og har jobbet i snart 20 år i teknologi- og mediebransjen som bl.a. utvikler, journalist og produsent.

– Jeg mener at det mest spennende potensialet i VR handler om hvordan teknologien kan hjelpe oss med å forstå oss selv bedre, og gi oss ny innsikt i hvordan hjernen, persepsjon, bevissthet og virkelighet er skrudd sammen, sier Martin.

– Vi gleder oss til å komme og fortelle litt om hvordan vi ser på fremtiden, hvorfor vi synes dette feltet er så spennende, og fortelle mer om de mange mulighetene som ligger i den virtuelle virkeligheten, både på kort og lang sikt.

Sikre din gratis billett her hos Increo i Trondheim, fredag den 10. mai klokken 15.00 – 16.30.