Hopp til hovedinnhold
Foto: Odd Einar Betten
Morten M Wikstrøm
Skrevet av
Morten M WikstrømDaglig leder, rådgivning976 90 017

God jul og godt 2019

Det nærmer seg jul og ferietid for folk flest, også for oss. Her finner du det du trenger å vite av praktisk informasjon og åpningstider i jula, samt en julehilsen fra alle oss i Increo.

Praktisk informasjon

  • Du treffer oss på telefon 466 24 000 mellom kl. 09.00-15.00 i julens ordinære arbeidsdager, 27.12 – 28.12.
  • Saker meldes som vanlig inn via [email protected]
  • Dersom det oppstår en hastesak utenfor åpningstiden kan du ringe eller sende en e-post til din kontaktperson.

Takk!

2018 skriver seg inn i historien som et svært innholdsrikt år for oss i Increo. Vi har utviklet og lansert mange spennende prosjekter, og sammen med nye og gamle kunder har vi skapt nye digitale suksesser. Alt dette er takket være dere, som gir oss tillit i en hverdag med høyt tempo, hvor teknologien utvikler seg raskt og konkurransen er hard. For dette sier vi tusen takk – vi eksisterer på grunn av dere!

2018

Det har vært et hektisk, men godt år. GDPR har vært på alles lepper, og i alles innbokser. Vi har blitt belønnet med pris i Gulltaggen for Soleliten, og Braasport ble kåret til årets nykommer av Prisguiden.no. I Oslo har vi flyttet til nye, fine kontorer i Pilestredet, og vi har vokst med mange trivelige og svært kompetente medarbeidere, noe som er skikkelig stas! Gjennom vår foredragsserie om digitalisering, har vi arrangert tilsammen 13 #digitalukeslutt i Oslo og Trondheim, med svært god respons. Dette skal vi fortsette med.

Det er ett prosjekt vi ønsker å trekke fram fra 2018, som er litt ekstra spesielt, nemlig konkurransen FIRST LEGO League. Her konkurrerte over 900 lag bestående av omlag 13 000 barn og unge fra hele Skandinavia, og vi har utviklet nettjenesten som gjør arrangementet mulig. Dette er vi skikkelig stolt av! I Increo skaper vi nye digitale løsninger med mål om å gjøre verden til en litt bedre plass. Dette kan være nettopp en nettløsning som skaper hjernekraft blant tusenvis av barn og unge, men det kan også være et fagsystem som styrer et helt symfoniorkester, en app som får tusenvis til å slutte å røyke og snuse, eller det kan være et verktøy for å organisere Norges største ryddedugnad. Vi liker spesielt litt vanskelig prosjekter, enten det er teknisk eller visuelt utfordrende, fordi vi er gode på å gjøre kompliserte ting enkle.

I år, som tidligere, går din julegave fra oss til SOS-barnebyer og våre fadderbarn.

God jul og godt 2019 fra alle oss i Increo!

 

Du er frakoblet.