Hopp til hovedinnhold
Foto: Odd Einar Betten
Morten M Wikstrøm
Skrevet av
Morten M WikstrømDaglig leder, rådgivning976 90 017

God jul og godt 2018

Det nærmer seg jul og ferietid for folk flest, også for oss. Her finner du det du trenger å vite av praktisk informasjon og åpningstider i jula, samt en julehilsen fra alle oss i Increo.

Praktisk informasjon

  • Du treffer oss på telefon 466 24 000 mellom kl. 09.00-15.00 i julens ordinære arbeidsdager, 27.12 – 29.12.
  • Saker meldes som vanlig inn via [email protected]
  • Dersom det oppstår en hastesak utenfor åpningstiden kan du ringe eller sende en e-post til din kontaktperson.

Takk!

2017 skriver seg inn i historien som et svært innholdsrikt år for oss i Increo. Vi har utviklet og lansert mange spennende prosjekter, og sammen har vi skapt nye digitale suksesser. Alt dette er takket være dere, gamle og nye kunder, som gir oss tillit i en hverdag med høyt tempo, teknologi som utvikler seg raskt og hvor konkurransen er hard. For dette sier vi tusen takk!

20 år!

I 2017 er det 20 år siden digitalbyrået Increo ble etablert, og det har vært et begivenhetsrikt jubileumsår. Vi sparket i gang året med å slå oss sammen med Klapp Media, og lanserte deretter vår nye visuelle identitet. I mai utvidet vi tjenestespekteret med en fullverdig performance-avdeling, som tilbyr tjenester innen digital markedsføring.

Increo var tidlig på banen i en bransje som var ny for 20 år siden. Siden den gang har vi fortsatt å være tidlig ute både når det gjelder design og teknologi, og det skal vi fortsette med. Vi skal være et attraktivt miljø for selskaper som har behov for digitalisering og synlighet, og det store målet er fortsatt å skape en bedre hverdag.

I år, som tidligere, går din julegave fra oss til SOS-barnebyer og våre fadderbarn. I tillegg har vi i Increo valgt å gi vår egen gave til Sykehusklovnene, Redningsselskapet og Kirkens Bymisjon.

God jul og godt 2018 fra alle oss i Increo!

Foto/toppbilde: Odd Einar Betten. Utsikt fra kontoret i Trondheim. Nedre Elvehavn i julebelysning.