Hopp til hovedinnhold

Internship hos Increo

Stian, Sander og Chris på kontoret i Trondheim

For nøyaktig ett år siden tok vi imot Sander – vår første intern noensinne. Siden den gang har Sander ved siden av studiene jobbet med innsalg, som prosjektleder i kundeprosjekter og internt med ulike FoU-prosjekter.

Året som har gått har tydeliggjort verdien av å bringe inn fremoverlente studenter med nye perspektiv og idéer. Increo er, og skal alltid være i utvikling. Vi er overbevist om at vi gjennom slike samarbeid kan skape synergier som bidrar til at vi i Increo forblir offensive i jakten på de beste prosjektene.

Hos Increo har jeg blitt kastet ut på dypt vann og virkelig fått omsatt teori til praksis. Den fantastiske gjengen i selskapet har på stødig vis fulgt meg opp og gitt meg den støtten jeg har trengt for å bli trygg på egne evner og egen kompetanse.

Sander Haukdal Larsen

Denne høsten vender Sander tilbake til skolebenken og skal ta fatt på nye utfordringer ved masterstudiet NTNUs Entreprenørskole. Vi åpner derfor opp for nye internship med studenter som har bakgrunn fra utvikling, ledelse og administrasjon, markedsføring, SEO, design eller HR.

Dersom du kjenner deg igjen i beskrivelsen som en fremoverlent og dyktig student som ønsker reell erfaring med muligheter for å påvirke hele organisasjonen – håper vi du tar kontakt med på hallgrim@increo.no.