Hopp til hovedinnhold
Daglig leder i Increo med selskapets nye performance-avdeling. Fra venstre: Morten Wikstrøm, Arnaud Fontaine, Christina Rønning, Mia Katrine Nilsen, Mathias Haeger.

Increo satser stort og oppretter en egen performance-avdeling

Performance-avdelingen skal jobbe med digital markedsføring, blant annet betalte digitale kampanjer, søkemotoroptimalisering og innhold.

–Da det digitale mediebyrået DigitasLBi bestemte seg for å avvikle sin virksomhet i Trondheim så vi en mulighet til å kapre noen av de beste digitale hodene i Trøndelag, sier daglig leder i Increo, Morten Wikstrøm.

-Increo har drevet godt og stabilt i 20 år, og vi ser nå at kundene våre blir stadig dyktigere og etterspør en større kompetanse. Vi svarer nå derfor med å utvide tjenestefeltet vårt ved å knytte til oss noen av Trondheims flinkeste digitale markedsførere, forteller Morten Wikstrøm.

1. januar 2017 slo Increo seg sammen med Klapp Media for å bli det ledende webmiljøet i Trondheim. –Vi hadde egentlig planlagt å ta et litt rolig år uten store strukturelle endringer etter sammenslåingen, men da muligheten til å få tak i de dyktigste folkene bydde seg, måtte vi bare slå til før noen andre fikk kloa i dem. Slike muligheter er sjeldne og gründertankegangen vår tilsier at man må snu seg kjapt når sjansen byr seg, sier Wikstrøm.

Med dette forsterker Increo posisjonen, og blir et fullservice webbyrå, som leverer tjenester innen web, design, apps, netthandel og digital markedsføring. Performance-avdelingen skal jobbe med hensiktsmessig og verdidrevet markedsføring, blant annet betalte digitale kampanjer, søkemotoroptimalisering og innhold. Oppstart er 1. juni og avdelinga vil være i full drift fra august. Teamet på fire er allerede samkjørt og vi gleder oss til å kunne levere komplette webløsninger for eksisterende og nye kunder, sier Wikstrøm fornøyd.

For spørsmål og ytterligere informasjon:
Morten Wikstrøm, daglig leder i Increo
Telefon: 976 90 017
E-post: [email protected]

På bildet: Daglig leder i Increo med selskapets nye performance-avdeling. Fra venstre: Morten Wikstrøm, Arnaud Fontaine, Christina Rønning, Mia Katrine Nilsen, Mathias Haeger.

Du er frakoblet.