Hopp til hovedinnhold

Increo inviterer kunder med til årets Web Summit

Det er viktig at vi mennesker samles, spesielt i disse dager. Om en uke går verdens største teknologikonferanse av stabelen. Vanligvis finner den sted i Lisboa, men i år kjøres den “selvfølgelig” digitalt – og det til vår store fordel.

Hev din digitale kompetanse

I Increo er vi opptatt av å holde oss oppdatert på nye digitale trender, og bruker ofte mye av fritiden på å lese og lære mer om det vi driver med. Dette er en selvfølge for gjengen i Increo, og i år gjør vi en vri på det ved å inkludere kundene våre med i dialogen for å styrke deres kompetanse og vårt samarbeid. 

Det å åpne opp for nye, innovative løsninger og bli inspirert av andres feilsteg og suksesshistorier, åpner raskt opp for nye ideer og kreativ problemløsning – spesielt i disse dager da mange bedrifter står overfor krevende situasjoner.

Hallgrim Bjørvik, styreleder Increo

Involverte og aktive kunder med høye ambisjoner gir som regel de aller beste resultatene – og så kan vi vel innrømme at det er ekstra gøy å jobbe med de som har de største ambisjonene.

Fremtiden møtes digitalt for å bli født på ny

Web Summit sies å være verdens beste teknologi konferanse der “fremtiden møter opp for å bli født på ny”. Da sier det vel seg selv at det er her vi skal møtes, og bli inspirert til å forme produktene våre videre. I år er det over 800 foredragsholdere innenfor ulike temaer, formater og retninger, som skal lære bort det de kan til oss hjemme i stuen. Fra World Wide Web oppfinner Sir Tim Berners-Lee til stemmer fra Zoom, H&M Group, Facebook, Google, Dropbox, Eventbrite, Vimeo, Ikea, mm. Her er det bare å rigge seg for dager med inspirasjon, læring og nytenkning. 

Få med deg verdens største tech konferanse

Det er mye spennende å velge mellom, og vi har derfor laget en kort liste med våre utvalgte anbefalinger (se nederst). Vi finner temaer som e-handel, webdesign, personvern og sikkerhet, innholdsproduksjon, startups, utvikling (frontend, backend og kun mobil), skalering, klimaendringer og helse spesielt interessant. Og så gleder vi oss ekstra mye til å høre “Realising the web’s potential” med Sir Tim Berners-Lee.

2.- 4. desember kommer mange av oss i Increo-gjengen til å være digitalt til stede på årets Web Summit. Vi gleder oss til å høre mer om hva våre kunder synes er ekstra interessant og ønsker å utforske videre.

Vi arrangerer “kvelden før” hver dag kl. 20.00 – 20.30 på Google Meet. Her vil vi dele tips og råd til foredragene for førstkommende dag. Du vil få en link hvor du kan møte opp om du ønsker å være med. Vi gleder oss!

Er du interessert i en billett, ta kontakt med meg på cathinka@increo.no.
Merk: billetter er kun for våre kunder og det er begrenset antall med «førstemann til mølla»-prinsipp. 

Kanskje noen av disse er interessante for deg?