Hopp til hovedinnhold

Increo inngår samarbeid med Trondheim markedsforening

Vi inngår samarbeidsavtale med TMF for 2022. Sammen skal vi styrke bransjen gjennom kunnskapsdeling og felles initiativer. Markedsforeningen er en viktig motor for bransjen vår, og vi skal støtte dem med all den ekspertisen vi har.

TMF er Nordens eldste reklameforening, og har i over 100 år fungert som en viktig arena for både nettverksbygging og faglig påfyll. Nå håper vi at arenaen skal bli enda litt bedre med vår hjelp.

Vi ønsker å bli en synligere aktør i bransjen, og hvis vi kan bli det gjennom å sette fart på kunnskapsdelingen i regionen, er det helt perfekt.

Bra match

I likhet med TMF koker det godt her hos oss for tiden. For å møte oppdragsmengden søker vi nå tre nye stillinger til kontoret vårt i Trondheim – en prosjektkoordinator, en UX-designer og en SEO-rådgiver. Vi håper at alle potensielle søkere benytter julen til å vurdere å ta kontakt. 

Vi tror et samarbeid med TMF vil gjøre det enklere for oss å finne aktuelle kandidater. De kan markedsføring, og vi kan digitale løsninger. Det er jo en bra match.

Er du på utkikk etter nye utfordringer, håper vi selvfølgelig at du tenker litt på oss mellom klementinskrelling og julefilmer. Vi tar ingen avgjørelse før i januar, så du har god tid å søke.

Kanskje ´vi sees på et TMF-arrangement over nyttår?