Hopp til hovedinnhold
Mia Katrine Nilsen
Skrevet av
Mia Katrine NilsenInnholdsansvarlig988 92 322

Increo fyller 20 år og ser fram mot de 20 neste

I 20 år har Increo hjulpet bedrifter med løsninger innen web, design, apper, netthandel og digital markedsføring. Vi var tidlig ute, og vi jobber stadig hardt og målrettet for å levere de beste løsningene for kundene våre også i fremtiden.

Ved årsskiftet 2016/2017 slo de to byråene Increo og Klapp Media AS seg sammen, noe som bidro til å styrke fagmiljøet vårt innen design, app og wordpress. Nå satser vi enda større og oppretter en egen performance-avdeling. Da det digitale mediebyrået DigitasLBi bestemte seg for å avvikle sin virksomhet i Trondheim så vi en mulighet til å kapre noen av de beste digitale hodene i Trøndelag. Performance-avdelingen skal jobbe med hensiktsmessig og verdidrevet markedsføring, blant annet betalte digitale kampanjer, søkemotoroptimalisering og innhold.

Dette resulterer i at Increo blir et fullservice webbyrå som utvikler, designer, drifter og optimaliserer din nettside eller nettbutikk.

Vi gleder oss til å hjelpe eksisterende og nye kunder i minst 20 år til. Vil du være med på reisen? Ta kontakt for å avtale et møte i dag.

Du er frakoblet.