God jul og godt 2024

Med full fart inn mot jula etter en ekstremt spennende innspurt, står nå julen for tur og vi tar en velfortjent ferie. Her finner du det du trenger å vite av praktisk informasjon og åpningstider i høytiden, samt en liten julehilsen fra alle oss i Increo.

Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning

Takk!

Nok en gang vil vi takke våre kunder, for at dere tør å satse i ei usikker tid. Det er ikke gitt at man vil satse når verdensbildet ser ut slik som i dag. Krig, energikrise, miljøkrise, inflasjon, høye renter og svært tvetydige signaler gjør at man går en ekstra runde - og det betyr derfor utrolig mye for oss å kunne skape verdi sammen med dere. Takk.  

KI-generert – Årets ord 

"KI-generert" ble kåret til årets ord av Språkrådet, noe som er med å underbygge forventningene til flere om raskere verdiskapning gjennom innovasjon. I Increo har vi omfavnet kunstig intelligens og etablert en workshop for å hjelpe bedrifter med å utvikle handlingsplaner eller prototyper for å utnytte AI til verdiskaping. Les mer om dette her: Increo's AI Workshop.

Vi har også utvidet vår teknologi-verktøykasse med nye løsninger, inkludert AI og utviklingsplattformer for CMS som Umbraco og Sanity. Ekstra stor stas å bli partner med Sanity, noe få i Norge kan skryte av. I tillegg har vi finslipt vår metodikk for å lede effektive innovasjons- og utviklingsprosesser.

Vårt mål er å hjelpe dere med raskere utvikling, innovasjon, digitalisering, og å skape  produkter og tjenester som folk elsker å bruke, og når vi ser oss tilbake i 2023 er vi stolte av veksten vi har klart å skape i år.

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et fantastisk 2024!

Praktisk informasjon

Våre åpningstider i julen er kl. 09.00-15.00 på vanlige arbeidsdager. For support, kontakt oss på support@increo.no. Ved kritiske hastesaker utenfor åpningstiden, ring eller send e-post til din kontaktperson.

PS. Som tidligere går årets julegave fra oss til SOS-barnebyer og våre fadderbarn.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Merethe Honne
Merethe Honne
Rådgiver
Oslo
merethe@increo.no
/
928 87 311
Morten M Wikstrøm
Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning
Trondheim
morten@increo.no
/
976 90 017

Se også:

No items found.

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev