Hopp til hovedinnhold

God jul og godt 2023

Increo samling på Stokkøya våren 2022

Vi legger et spennende og innholdsrikt Increo-år bak oss. Nå står julen for tur, og vi tar en velfortjent ferie. Her finner du det du trenger å vite av praktisk informasjon, samt en liten julehilsen fra alle oss i Increo.

Takk!

Nok en gang vil vi takke våre kunder for at dere tør å satse i ei usikker tid. Det er ikke gitt at man vil satse når verdensbildet ser ut slik som i dag. Krig, energikrise, miljøkrise, inflasjon, høye renter, samt ustabile og svært tvetydige signaler gjør at man går en ekstra runde – og det betyr derfor utrolig mye for oss å kunne skape verdi sammen med dere. Takk for tilliten.

25-åring som satser

I 2022 er det 25 år siden Hallgrim Bjørvik etablert selskapet Webdesign, som noen få år senere ble til Increo (hør gründerhistorien her). 25-årsjubileumet feiret vi på best tenkelig måte, nemlig med å slå oss sammen med Uredd Designkontor (mer om sammenslåingen her).

Vi tror dette var et svært viktig skritt for å befeste posisjonen som en partner som kan drive digital tjenesteinnovasjon i verdensklasse! Som selskap beveger vi oss bort fra å være et «digitalbyrå», til å bli en design- og teknologipartner som i større grad hjelper våre kunder med å ta i bruk helt nye forretningsmodeller – eller å utfordre de eksisterende. Som kunde av Increo skal du få hjelp med å raskere utvikle, innovere, digitalisere – og skape produkter og tjenester som mennesker elsker å bruke, og som svarer på de problemene samfunnet vårt står ovenfor. Med Uredd på laget har vi samlet kompetansen vi trenger for å lykkes med dette under samme tak, og vi kan med hånden på hjertet si at Increo er blitt blant Norges fremste på dette området!

Med styrket kompetanse utvider vi nå våre kontorer og etablerer prosessrom for å enda bedre fasilitere innovasjonsprosesser. Med styrket kompetanse og nye fasiliteter går Increo uredde i møte med 2023!

En riktig god jul og et godt 2023 fra alle oss i Increo<3

Praktisk informasjon

PS. I år, som tidligere, går din julegave fra oss til SOS-barnebyer og våre fadderbarn.