Hopp til hovedinnhold

God jul og godt 2021

Solsiden med julebelysning

Annerledesåret 2020 nærmer seg slutten, julen står for døren – og det gjør også en velfortjent ferie. Her finner du det du trenger å vite av praktisk informasjon og åpningstider i høytiden, samt en liten julehilsen fra oss i Increo. 

Viktigere enn noen gang

Selv om 2020 skriver seg inn i historien som et svært annerledes år, har det virkelig satt spotlighten på oss som digitalbyrå, og gjort oss mer aktuelle og viktigere enn noen gang! Alle har siden mars snakket om digitalisering, og mange har også begynt å tenke nytt. Så til tross for at enkelte kunder, fra utsatte bransjer, måtte sette ting på hold i mars, opplevde vi også at mange valgte å gire opp og gi gass. Silvija Seres refererte i sommerspalten vår til det kinesiske ordtaket: “Når forandringens vind blåser bygger noen vindskjerm, mens andre bygger vindmøller”, og konkluderte med at det nå var vindmølletid. Takk til alle dere som tør å satse i et krevende år.

Increo + Imbera

For Increo sin del har dette kommet til uttrykk gjennom sammenslåingen med Imbera, som fra 1. januar 2021 blir en del av Increo og vårt nye Oslo-kontor i Karl Johans gate 2. Å styrke Oslo-kontoret med 8 digitale hoder gleder vi oss veldig til!

Smidig prosess er løsningen

Et annet satsingsområde for 2020, har vært å forbedre arbeidsmetodikken vår. Dette er krevende arbeide fordi det påvirker alt vi gjør, men viktig nettopp av den samme grunnen. Vi er ikke i mål, men skrittet er tatt og nå er det smidig metodikk over hele linjen, stort som smått. Resultat (så langt) av dette arbeidet kan du lese mer om i bloggen vår.

I desember inviterte vi med våre kunder på årets digitale Web Summit, for å sammen styrke kompetansen vår og bli inspirert til å bære løsningene våre til nye høyder. Vi blir alltid best sammen. Gleder oss til å jobbe tett med våre kunder i 2021!

Et godt nytt år!

Til tross for at vi er digitale, liker vi ekstra godt fysiske møter og sosial omgang med både kolleger så vel som kunder. Med positive vaksinenyheter, håper vi dette raskt blir mulig og at vi igjen kan komme tilbake til normalen og møtes på kontoret, over en kopp kaffe. Covid-19 har uten tvil fungert som en digital katalysator, som har gitt mange en smakebit på hvilke digitale muligheter som finnes. Men veien ligger fortsatt foran oss, og en av de store forventningene for det nye året er at flere satser på digitalisering. For det er ingen tvil: den som går først og lengst, vinner. Og med 34 eksperter på digitalisering og en finpusset arbeidsmetodikk, slår vi gjerne følge på din digitale reise.  

I 2020 har vi utviklet og lansert mange spennende løsninger, og sammen med både nye og gamle kunder har vi skapt digitale suksesser. Takk for tilliten, og takk for at dere gjorde 2020 bedre! I Increo tror vi på kompetanse og kvalitet fremfor volum og masseproduksjon, og for 2021 er nyttårsforsettet at vi skal fortsette å ha det gøy på jobben, og at vi skal bli så gode som vi aldri før har vært – slik at vi kan fortsette å gjøre din digitale hverdag enklere!

God jul og godt 2021 fra alle oss i Increo!

Praktisk informasjon

  • Du treffer oss på telefon 466 24 000 mellom kl. 09.00-15.00 i julens ordinære arbeidsdager (28. – 30.12).
  • Saker meldes som vanlig inn via support@increo.no
  • Dersom det oppstår en hastesak utenfor åpningstiden kan du ringe eller sende en e-post til din kontaktperson.

PS. I år, som tidligere, går din julegave fra oss til SOS-barnebyer og våre fadderbarn.