Hopp til hovedinnhold

Nå har det skjedd! INCREO + Imbera har blitt ett. Les mer om sammenslåingen

God jul og godt 2020

Det nærmer seg jul og ferietid for folk flest, også for oss i Increo. Her finner du det du trenger å vite av praktisk informasjon og åpningstider i jula, samt en julehilsen fra oss.

Praktisk informasjon

  • Du treffer oss på telefon 466 24 000 mellom kl. 09.00-15.00 i julens ordinære arbeidsdager, 23.12, 27.12 og 30.12.
  • Saker meldes som vanlig inn via support@increo.no
  • Dersom det oppstår en hastesak utenfor åpningstiden kan du ringe eller sende en e-post til din kontaktperson.

Takk!

2019 skriver seg inn i historien som et svært innholdsrikt år for oss i Increo. Vi har utviklet og lansert mange spennende prosjekter, og sammen med nye og gamle kunder har vi skapt digitale suksesser. Takk for tilliten!

Året har vært preget av en hverdag med høyt tempo. Teknologien utvikler seg raskt, og vi har investert mye tid på krevende endringsprosesser for å være rigget for fremtiden. I tillegg til en stor satsing på teknologi, og hvordan vi skal bygge fremtidens digitale løsninger, har vi også jobbet med større endringer knyttet til arbeidsmetodikk, kompetanse og organisering. Dette er vi helt sikre på at kommer prosjektene våre til gode i tiden fremover.

2020

For 2020 skal vi fortsette å skape nye digitale løsninger med mål om å gjøre verden til en litt bedre plass! Dette kan være en nettløsning som skaper hjernekraft blant tusenvis av barn og unge, et fagsystem som styrer et helt symfoniorkester, det kan være Norges beste nettbutikk, et oppslagsverk som hjelper fortvilte ammende mødre eller et verktøy for å organisere Norges største ryddedugnad.

I Increo tror vi på kompetanse og kvalitet fremfor volum og masseproduksjon, og for 2020 er nyttårsforsettet at vi skal fortsette å ha det gøy på jobben, og at vi skal bli så gode som vi aldri før har vært!

God jul og godt 2020 fra alle oss i Increo! (Følg gjerne dagliglivet i Increo på vår Instagram-konto:-)).

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Faglig påfyll ftw! Cathinka og Juli, prosjektledere i Oslo, er på #relevans2019 i dag?

Et innlegg delt av Increo (@increo)

PS. I år, som tidligere, går din julegave fra oss til SOS-barnebyer og våre fadderbarn.