Hopp til hovedinnhold

Fagspalten med Eirik Norman Hansen

I dagens fagspalte har vi tatt en prat med Eirik Norman Hansen. Den tidligere Creuna-sjefen er en tech-frelst gründer og rådgiver. I tillegg er han styreleder i INMA og en ettertraktet foredragsholder, programleder og konferansier.

I 1978 kom Eiriks onkel hjem fra ferie i USA, og med seg i kofferten hadde han en liten computerleke kalt Merlin. Den skulle bli starten på en livslang fascinasjon for alt teknologisk. Siden ble han frelst av science fiction, skaffet seg Commodore 64 og deretter PC. Den røde tråden i Eirik Norman Hansens karriere har vært: Hva kan vi egentlig bruke teknologi til?

– Jeg blir ofte kalt futurist, men foretrekker teknologioptimist. Jeg tror vi må avmystifisere litt hva teknologi egentlig er. Mange kvier seg litt for å se inn i fremtiden, men det jeg ser, er fantastisk. 

Eirik, hva er det mest spennende som har skjedd på jobb det siste halvannet året?

– Det høres kanskje rart ut, men rent faglig har denne rare tiden vært veldig gøy. Som foredragsholder savner jeg selvsagt folk, men jeg har fått lage kule ting jeg ellers ikke ville gjort. For eksempel har jeg satt opp et skikkelig studio her på kontoret, med 3-kameraproduksjon og det hele. Og det koster jo ikke på langt nær så mye som før! Herfra har jeg holdt konferanser og deltatt i paneldebatter. Sånn sett har jeg egentlig reist mer enn noensinne. 

– Tenk så fantastisk det er at når du har en utfordring, kan du bare hente inn eksperter fra hvor som helst i verden. Det blir en måte å involvere folk på hvor det du bidrar med er viktigere enn at du kommer og skal spise lunsj.  Mulighetsrommet er blitt så mye større. Og selvfølgelig har det vært en fryd å se hvordan vi på bare noen få måneder klarte å både lage og distribuere en ny vaksine. Det klarte vi på grunn av teknologi, og det er fantastisk.

Hvordan har du tilpasset deg den nye hverdagen etter 12. mars 2020?

– Jeg hadde mulighet til å investere i litt utstyr, så jeg har virkelig rigget meg til på kontoret her. I tillegg eksperimenterte jeg masse i starten da det var litt kaos. Jeg skjønte at dersom jeg skal fortsette å ta penger for å holde foredrag, må jeg være flinkere enn det de klarer å være selv. Så nå har jeg muligheten til å forvandle kontoret totalt her, med greenscreen, digital scene og full pakke. Foredrag i VR har jeg også holdt. Det er den tekniske biten. Mer generelt har det vært å følge enda mer med på hva folk egentlig er opptatt av. Det bidro nok til at jeg faktisk fikk mer å gjøre på slutten av året i fjor enn jeg vanligvis har.

Hvem er du på hjemmekontoret? 

– Siden jeg har et helt hus for meg selv, har jeg prøvd bevisst å opprettholde en viss struktur i hverdagen. Jeg står opp, dusjer og drar på kontoret. Jeg er ikke i utgangspunktet en veldig strukturert fyr, men jeg har tvunget meg til å bli det etter hvert. Det er jeg nok ikke alene om, og jeg merker at videomøtene er langt mer effektive nå enn de var i starten. Ellers prøver jeg å nyte fleksibiliteten hjemmekontoret gir, og jeg kan for eksempel ta meg en tidlig treningsøkt og heller jobbe på kvelden. Nedsiden er selvsagt at du “alltid” er tilgjengelig, men jeg prøver stort sett å i alle fall holde helgene hellig.

Hva gleder du deg mest til å komme i gang med i løpet av høsten?

– Som formidler synes jeg naturligvis det er stas å være ute blant folk. Jeg skal blant annet til Dresden for å åpne «Dresden Robotics Festival». Sånne ting er kult å være med på, og det blir fort noe annet enn å være på Teams. Og så er jeg del av en liten gjeng som har slått hodene sammen for å tenke business på en helt ny måte. Vi har noen klare ideer om hva vi kan ta med oss videre fra dette året og anvende når ting blir mer som normalt. Det kan det bli spennende forretninger av.

Hvilke trender tror du vi vil se mer av i tiden som kommer?

– Jeg tror vi vil se enda flere samhandlingsplattformer som er mer integrert i hverandre enn de var før, rett og slett fordi det er blitt en naturlig del av hverdagen. Vi kommer også til å se enda flere og bedre opplevelser digitalt. Ja, vi har videomøter og deling av dokumenter og så videre, men f.eks. på felt som VR-foredrag skjer det enormt mye mer enn mange er klar over. Det som blir neste fase, er kombinasjonen av rikere plattformer og denne blandede virkeligheten. Bare brukervennligheten til Teams har jo gått opp mange hakk det siste året, så nå er det bare å vente på at dimensjoner som AR og VR blir en del av den brukeropplevelsen.

Hvem inspirerer deg, og er det noen spesifikt du følger for å tilegne deg ny kompetanse og innsikt?

– Det er mange, men i det siste har jeg fulgt Kate Darling – Dr. Darling! – ganske nøye. Hun er professor på MIT og har skrevet en bok som heter The New Breed. Den handler om hvordan vi burde forholde oss til roboter. Apropos MIT er for øvrig MIT Technology Review en av mine store favoritter når det kommer til lesestoff. Podkasten deres, In Machines We Trust, er også super. Ellers pleier jeg å høre på og la meg inspirere av podkasten til britiske Wired, altså Wired UK, og The Future of Everything, som produseres av Wall Street Journal..

Hvor ligger de største digitale mulighetene fremover, slik du ser det?

– Et område jeg tror veldig på, er utnyttelse av ressurser. Og det over hele fjøla. Etter hvert som vi nå får bedre og bedre systemer som virkelig forstår hva vi driver med, kan vi utnytte ressursene våre på en langt bedre måte. Spesielt i et bærekraftsperspektiv. Det gjelder både innsatsfaktoren i form av ressurser, men også hvordan vi produserer. 

– Nøkkelen fremover blir å produsere hverken mindre eller mer enn vi trenger. Alle bærekraftsmålene blir på en eller annen måte påvirket av teknologi, så spørsmålet blir: Hvordan kan vi optimalisere produksjonen vår? Her ligger det store muligheter for eksempel knyttet til datadeling, som alle er for, men «ingen» helt tør. Ennå.

Til slutt: Hva er ditt viktigste råd til bedriftseiere og ledere?

– Hehe, det er foredraget mitt: Fremtiden er fantastisk, men det er ditt ansvar å sørge for at den blir det. Rådet mitt er å legge til rette for at dere får prøvd noe nytt. Du må utfordre deg selv til å gjøre ting annerledes enn dere har gjort tidligere. Og det hjelper ikke å bare si at dere skal gjøre det. Prøving og feiling må settes i system. Verden går himla fort fremover, og det er naivt å prøve å holde igjen utviklingstakten. Utviklingen bremser ikke bare fordi du gjør det. Derfor må du tørre å teste det nye. Og ja, det krever litt trening. Men det starter med å rigge virksomheten slik at dere får en kultur for å eksperimentere.