Hopp til hovedinnhold

Dette bør du få med deg på Trondheim Playground

Interessert i teknologi og innovasjon? Da kan du ikke gå glipp av Trondheim Playground, som går av stabelen 30. august. Og årets happening blir enda spenstigere når Increo bidrar med hele 3 foredrag. Sjekk hva du kan lære!

I 5 dager skal Trondheim Playground, gjennom både lek og faglig påfyll, gi Norges teknologihovedstad en boost av kreativitet og innovasjon.

– Det er mye snakk om leverandørene. Men jeg ønsker å gjøre alle bestillere tryggere i sin rolle. Det vil til syvende og sist gi bedre resultater, sier Juli Victoria Pramm, rådgiver og prosjektleder i Increo. Hun skal holde det første av Increos 3 foredrag.

Få den beste webløsningen – bli en god bestiller

Pramm opplever ofte at kunder ikke helt vet hvor de skal starte, og at budsjett og tid ikke alltid henger sammen. Mange vet ikke helt hva de egentlig trenger.

– Er du ikke en erfaren bestiller, kan hele prosessen være litt overveldende. Jeg vil gi dem noen verktøy for å komme i gang, sier Pramm.

Gjennom eksempler og sjekklister er målet at alle som kommer på foredraget hennes, lærer å stille de riktige spørsmålene i møte med en leverandør. 

Med få grep kan du bli en bedre bestiller. Det vil gi deg en smidigere prosess og et bedre sluttresultat.

Vil du få bedre selvtillit som bestiller? Få med deg Julis foredrag!

Hva må du tenke på når en webløsning skal designes?

Det er ikke bare designere som bør vite litt om design. Torgeir Stige, digitaldesigner i Increo, mener kunnskap om hvordan designere jobber, er nyttig også på den andre siden av bordet.

– Det er lett å tenke at design er noe du legger på til slutt, når ting er ferdig. Men design handler om mer enn form og farge, sier han.

Nå skal Stige, 4. september, gi alle et lite innblikk i hvordan designere jobber. Det vil være en fordel for folk som bestiller designtjenester, mener han.

– Jeg lærer deg hvilke kritiske spørsmål du bør stille, og hva du bør være oppmerksom på. Det vil gi deg en bedre dialog med designeren, og til til slutt et produkt du er mer fornøyd med.

Vil du finne ut hvordan du sikrer deg et design du elsker? Få med deg Torgeirs foredrag!

Unngå å tape penger – jobb effektiv med SEO

Er bedriften din mer synlig, får du mer trafikk. Men Lena Marie Olsen Robertsen, SEO-rådgiver i Increo, opplever at dette ikke har sunket helt inn hos alle.

– Mange sier til oss at de ikke trenger SEO. Andre ser seg fornøyd med at de har brukt noen søkeord her og der. Men søkemotoroptimalisering handler om så mye mer enn det, sier hun.

På Trondheim Playground serverer hun noen helt konkrete tips og råd til hva du kan gjøre for å bedre din synlighet. 

– Det handler om å få forstå både viktigheten og bredden av SEO. Tenker du SEO fra starten, vil du oppleve en mye større effekt. Det skal jeg vise noen eksempler på, avslutter Robertsen.

Vil du blir mer synlig – og få økt trafikk? Få med deg Lenas foredrag!