Hopp til hovedinnhold

Brobygging mellom næringslivet og akademia

Illustrajonsbilde av Sander fra Sveits

I dagens samfunn ser vi en eksponentiell utvikling hvor ting går raskere, prosesser skiftes ut og løsninger revideres – så hvordan kan man rigge seg i en bransje preget av kontinuerlig endring?

Vårt første internship!

Som digitalbyrå har vi 22 års fartstid med både junior- og seniorkompetanse. Vi tror at ved å kombinere ny kunnskap med eksisterende erfaringer kan vi skape synergier som vil bidra til nye perspektiver og løsninger for morgendagens utfordringer. Vi ønsker derfor å introdusere vårt nyeste tilskudd til Increo-gjengen, Sander.

Sander studerer 3. året på bachelorstudiet Innovasjon og prosjektledelse og trives best i skjæringspunktet mellom teknologi og mennesker. Det siste halvåret har han vært stasjonert hos oss for å bli bedre kjent med våre prosesser, prosjekter og ikke minst – vår kultur. Med en umettelig lidenskap for brukersentrerte prosesser, organisasjonsutvikling og toppturer rundt om i vårt ganske land er vi sikre på at Sander kan bidra med et friskt blikk på våre satsningsområder og kjernevirksomhet.

Etter at juleribba nå har lagt seg skal vi sammen begynne på arbeidet med å se på hvordan vi kan videreutvikle og optimalisere prosessene og organisasjonen vår, for å skape enda bedre resultater for våre kunder. Arbeidet skal resultere i Sanders bacheloroppgave med hovedfokus på forretningsutvikling knyttet opp mot tematikk innen co-creation og organisasjon 5.0.

Vi er overbevist om at det i årene som kommer vil bli enda viktigere å fokusere på samarbeid mellom næringslivet og akademia, og vi ønsker derfor å ta en aktiv rolle som brobygger.