Hopp til hovedinnhold

Bli med Increo på «Aktiv for UNICEF»!

For en god del av oss har hjemmekontoret ført til mer stillesitting enn vanlig, og mangel på aktivitet kan tære på både kropp og sjel. Kjenner du deg igjen? Trenger du kanskje et lite spark bak for å komme i bedre form? Da bør du lese videre.

Vi mener nemlig at tiden er inne for å bevege seg mer – og gjør noe med det. Vi tilbyr, sammen med startupen Stready, et gratis webinar om trening og treningsglede med Lars Zachariassen. Lars har et lidenskapelig engasjement for fysisk og psykisk folkehelse, motivasjon- og endringsarbeid – og vil dele det med deg.

Foredraget er torsdag 12. november 2020 kl. 20.00-20.45.

Så lurer du kanskje på hva dette har med UNICEF å gjøre. Jo, forhåpentligvis med ny giv etter webinaret, ønsker vi nemlig å utfordre deg: Målet er å trene tre ganger i uken – i fire uker – sammen med våre medarbeidere i Increo. Du donerer 200 kroner til UNICEF, og vi i Increo matcher donasjonen for alle som klarer treningsmålet. Slik kan vi hjelpe andre samtidig som vi hjelper oss selv.

Maks antall deltagere på “Aktiv for Unicef” har vi satt til 50.

Etter foredraget med Lars Zachariassen torsdag 12. november, legger vi ut en ny bloggartikkel med mer informasjon og en påmeldingslink. Her er det førstemann til mølla, og vi stenger dørene senest søndag kveld kl. 20.00.